TURER OG AKTIVITETER
Foto: Tiri Seim Vataker
Tønsberg og Omegn Turistforening arrangerer årlig over 50 turer, kurs og andre friluftsarrangementer skreddersydd for forskjellige aldersgrupper og interesseområder. Finn DIN tur og bli med ut!

Turer og aktiviteter for barn 0-12 år i følge med sine foresatt(e).

Turer og aktiviteter for deg som er mellom 13-26 år.

Tilbud om ute- og inneklatring for både voksne og barn.

Turgruppa for deg som vil ha tempoturer i hverdagen og tøffe overnattingsturer på fjellet, til fots, truger eller på ski.

Går turer hver onsdag i sommerhalvåret i nærområdet. Og arrangerer høsttur på fjellet, og tematur på våren.

Våre lokale og tradisjonsrike aktiviteter: Skrimløpet, Turpassturer, Fredagskjapper og Måneskinnstur.

Tidligere kalt Kommunetoppene.
​​​​​​​14 postkasseturer plassert rundt i Vestfold.

TOT leier ut kano, kajakk, transportpulk, barnepulk, truger, turskøyter og lavo til DNT medlemmer.

Nasjonale turdager

DNTs landsomfattende turdager omfatter Opptur for 8-klassinger og Kom deg ut - dagene.

Andre turforslag fra oss

Skrim - lavlandets høyfjell. Les mer om Skrim her