Tønsberg og Omegn Turistforening arrangerer årlig over 50 turer, kurs og andre friluftsarrangementer skreddersydd for forskjellige aldersgrupper og interesseområder. Finn DIN tur og bli med ut!

Turer og aktiviteter for barn 0-12 år i følge med sin(e) foresatt(e).

Turer og aktiviteter for deg som er mellom 13-26 år.

Tilbud om ute- og inneklatring for både voksne og barn.

Turgruppa for deg som vil ha tempoturer i hverdagen og tøffe overnattingsturer på fjellet, til fots, truger eller på ski.

Går turer hver onsdag i sommerhalvåret i nærområdet. Og arrangerer høsttur på fjellet, og tematur på våren.

Våre lokale og tradisjonsrike aktiviteter: Skrimløpet, Turpassturer og Måneskinnstur.

Vi ønsker å ha et tilbud for alle - også utviklingshemmede.
TOT tilbyr ca 12 turer/aktiviteter i løpet av året som er tilrettelagt for denne gruppen og deres foresatte.

Foreningene i DNT Vestfold har gleden av å presentere  "SjekkUT Vestfold" - en liste over 150 flotte turmål i DNT-appen SjekkUT.

TOT leier ut kano, kajakk, transportpulk, barnepulk, truger, turskøyter og lavo til DNT medlemmer.