AKTIV: Kveldstur på truger : Fra Gulli

17. januar kl. 18:00
Aktiv, Tønsberg og Omegn Turistforening
Dette arrangementet er over!

Torsdag 17.  januar starter turen fra Gulli parkering kl. 18.00.

Bli med AKTIV på trugetur i vinter! Kveldsturene er ca. 2 – 2,5 timer, og vi holder et tempo som gjør at vi blir svette på ryggen. Tur i mørket er magisk i lyset av vandrende lykter og kanskje opplyst av månen. Noen av turene er oppsatt med sted og oppmøteplass. For andre turer ser vi an hvor det er snø og gode trugeforhold. Kanskje blir turen lagt til dine hjemtrakter, kanskje vi må kjøre litt.

Alle turene er å finne på TOT’s hjemmeside: tot.dnt.no og på Facebook: AKTIV, Tønsberg og Omegn Turistforening. Følg med for oppdateringer og nærmere beskrivelse av turene. For alle kveldsturene gjelder det at dersom det er snømangel vil turen likevel avholdes; enten flyttes eller avholdes til fots.

Ingen påmelding; bare å møte opp. Husk hodelykt og truger. Truger for bruk på arrangementer kan lånes av TOT. Avtales og hentes på TOT-kontoret, på brygga. Det kan også være en fordel med staver, men dette er litt smak og behag.

Turleder:

• Nicholas Bull