AKTIV: Kveldstur på truger i Ryksåsen

14. februar kl. 18:00
Fellestur, , Trugetur
Aktiv, Tønsberg og Omegn Turistforening
Dette arrangementet er over!

Torsdag 14. februar blir det trugetur på Ryksåsen i Våle/Holmestrand.

Møt opp på Shell/Svinevoll kl 18:00. Vi reiser samla derfra til Kleiva grendehus og setter bilene der, ca. 10 minutter å kjøre. Går opp på søndre toppen og fortsetter deretter over åsen nordover til nordre toppen. Derfra en runde under åsen tilbake til start, ca. 2 timers tur.

Veldig lurt med gamasjer i all denne snøen.

Hilsen Gro Eia, tlf. 994 53 519

Bli med AKTIV på trugetur i vinter! Kveldsturene er ca. 2 – 2,5 timer, og vi holder et tempo som gjør at vi blir svette på ryggen. Tur i mørket er magisk i lyset av vandrende lykter og kanskje opplyst av månen. Noen av turene er oppsatt med sted og oppmøteplass. For andre turer ser vi an hvor det er snø og gode trugeforhold. Kanskje blir turen lagt til dine hjemtrakter, kanskje vi må kjøre litt.

Alle turene er å finne på TOT’s hjemmeside: tot.dnt.no og på Facebook: AKTIV, Tønsberg og Omegn Turistforening. Følg med for oppdateringer og nærmere beskrivelse av turene. For alle kveldsturene gjelder det at dersom det er snømangel vil turen likevel avholdes; enten flyttes eller avholdes til fots.

Ingen påmelding; bare å møte opp. Husk hodelykt og truger. Truger for bruk på arrangementer kan lånes av TOT. Avtales og hentes på TOT-kontoret, på brygga. Det kan også være en fordel med staver, men dette er litt smak og behag.

Turleder:

• Gro Eia