topptaukort kurs

Voksne, Ungdom, Fjellsportinteresserte
Kurs, Klatrekurs, Aktivitet Klatring,
Klatregruppen Tønsberg, Tønsberg og Omegn Turistforening
Dette arrangementet er over!

Dette er topptaukort: Du sikrer en klatrer med tau via et feste i toppen av veggen/fjellet.

Sted: Messehall A, den nye klatreveggen, på Eik
Parkering: Stor plass ved Tønsberg ishall

PS: max 8 deltakere på dette kurset

Pris: 450,- for medlemmer av DNT, 550,- for ikke medlemmer

Alder: Aldersgrense er 18 år. (kan gi ungdomskort ned til 13år med foresattes godkjenning)

For å få et sikringskort må man:

Få godkjent kurs. (Vi gir bevis for dette. Da får du sikre en tid fremmover hos oss)

Gjennomføre en praksisperiode (du kommer på klatredagene hos oss og praktiserer kunnskapen)

Ta en topptaukort prøve (du avtaler en eksamen med en instruktør, og viser oss det du kan. Vi avgjør ut fra det om du får kortet. Les kriteriene nederst på siden) Dette er da et kursbevis (kort) som er bevis for kunnskap, og kan brukes i andre klubber også.

Betaling skjer med vipps, overføring i nettbank eller betaling med kort/kontant på kontoret. All betaling må skje før kursstart. Bevis for betaling må vises kursholdere. Dere vil få mail om dette når kurset nærmer seg.

Vi har mange som ønsker kurs, dersom du vil melde deg av igjen må dette gjøres så fort som mulig. Send da sms til 98003278. Skriv ditt navn, og hvilket kurs du er påmeldt på. Da finner vi deg lettere i listene. Da kan en på ventelistene få tilbud.

Ønsker du å lese om sikringskort og kravene vi stiller for å utstede kortene, kan du lese litt her: http://www.klatring.no/Utdanning/NKFsinekort/tabid/7077/Default.aspx

Har du spørsmål om kurs: oyvind.troan89@hotmail.com

Kursene: