AKTIV - Kveldstur i Håskenområdet, Andebu

24. april kl. 18:00 - 20:00
Fellestur, Fottur, #Nærtur
Aktiv, Tønsberg og Omegn Turistforening

Onsdag 24.april kl.18 går kveldsturen i Håskenområdet.

Kjør hovedveien 312 til Andebu og ta av mot Andebu i Gravdalskrysset. Ta Håskenveien til høyre før sentrum; skiltet Bøn, Signo og Gokartbanen.  Kjør forbi Signo-området og ta til høyre skiltet NAF gokartbane. Kjør til banen. Vi kan bruke parkeringsplassen der.

Vi går i skogene mellom Andebu og Høyjord og loses gjennom området av kjentmann (kvinne) Reidun Karlsen som er vokst opp her og er godt kjent i området. Vi starter fra Gokartbanen på Håsken; går gjennom Kastet, passerer Søndre Myr; tar en pause ved Bærsjvannet (Bergsvannet), går ned gjennom Rompa, forbi Krysset, Tørrfuk og Dammen tilbake til Gokartbanen og parkeringen.

Ruta er 12,5km og tar ca. 2t. Men den er lettgått, og vi kan holde god fart og bli «svette» på både rygg og mage.  Du trenger vanlig turutstyr.  NB! Det kan være vått og sølete så gode tursko er lurt. Gjerne litt drikke.

Hilsen Reidun og Helene (906 50 948)

AKTIV er turgruppa for deg som er for gammel for DNT ung og for ung til seniorgruppa. Vi kaller oss spreke voksne. Kveldsturene er på 2-3 timer i passe høyt tempo og lite pauser. Man skal bli litt svett på ryggen. I år vil noen av kveldsturene ha to turledere, hvorav en gruppe går i litt roligere tempo. Varighet blir ca den samme, men litt kortere avstand og kanskje en liten pause. Dette er ingen lavterskeltur, men et tilbud til de som ønsker å gå litt roligere enn de sprekeste.

Følg med på https://tot.dnt.no og Facebook (AKTIV, Tønsberg og omegn turistforening) for oppdateringer og evnt. endringer.

Turledere:

• Reidun Karlsen