DNT ung Tønsberg: Lavvotur til Storåstoppen i Stokke (16-30 år)

10. mai kl. 18:00
11. mai kl. 11:00
Fellestur, Fottur, #Nærtur, #Lavo
Tønsberg og Omegn Turistforening, DNT ung Holmestrand , DNT ung Horten , DNT ung Larvik , DNT ung Sandefjord , DNT ung Tønsberg
Dette arrangementet er over!

Dette er en enkel tur som passer for de aller fleste. Den totale lengden på hele turen er ca. 6,5 km (rundtur). Vi skal sove i lavvo og lage mat på primus. Om du aldri har satt opp en lavvo eller laget mat på primus før, så lærer du det på denne turen!

Vi begynner å gå fra Storås parkering kl. 18.00 fredag kveld. Turen fra parkeringa og til Storåstoppen er ca. 3 km. Den første delen av turen går på grusvei, mens den siste delen før toppen går på sti. Vi regner med å bruke ca. en time til toppen.

Vel fremme samarbeider gruppa om å sette opp lavvo(er). Deretter lager vi treretters middag sammen på stormkjøkken. Turlederne handler inn felles middag.

Lørdag morgen spiser vi frokost og pakker sammen sakene våre. Turen tilbake til parkeringa er ca. 3,5 km og vi regner med å være der senest kl. 11. Denne strekningen går også delvis på sti og delvis på grusvei.

Tid/dato: Fra 10.05.2019 kl. 18.00 til 11.05.2019 kl. 11.00
Oppmøte: kl. 17.45 på Sem E18 (aulerød) pendlerparkering eller på Storås langrennsarena sin parkering kl. 18. Gi beskjed om hvor du møter.

Pakkeliste:
Frokost
Snacks
3 liter vann (2l til egen drikke og 1 l hver til felles matlaging)
God sekk (med plass til alt eget utstyr og litt felles mat)
Gode sko (Eks: joggesko eller fjellsko)
Klær etter værforhold
Ullundertøy
Ullsokker
Vind- og vanntett jakke
Undertøy og toalettartikler
Sovepose
Liggeunderlag

Pris: 150 kr for medlemmer. 200 kr for ikke-medlemmer.

Turledere:

• Max Dinh