AKTIV: Kveldstur i Andebu

9. mai kl. 18:00 - 20:30
Fellestur, Fottur, #Aktiv, #Nærtur
Aktiv, Tønsberg og Omegn Turistforening
Vestfold, Skrim og Luksefjell (se kart)
Dette arrangementet er over!

Bli med TOT Aktiv på kveldstur i Andebu 9. mai 2019.

Oppmøte ved Andebu Herredshus midt i Andebu sentrum. Avgang kl. 18:00.Vi parkerer ved Herredshuset like ved Meny og Andebu sparebank. (parkeringen er skiltet)Turen starter over Vetan, videre til Ulspipa  hvor vi kan ta en liten stopp. Deretter blir det over Skørsåsane og tilbake til parkering. Ta med godt fottøy da det er litt ulendt terreng noen steder.

Som vanlig holder vi litt tempo slik at vi blir gode og varme. Ta gjerne med litt å drikke. Turen tar 2 - 2,5 time.

Det er ingen påmelding og ikke vær forbehold. Tur blir det uansett vær.

Velkommen!

Veiviser: Torill Woll
Turleder: Eivind Kjølsrød (tlf. 918 08 369)

AKTIV er turgruppa for deg som er for gammel for DNT ung og for ung til seniorgruppa. Vi kaller oss spreke voksne. Kveldsturene er på 2-3 timer i passe høyt tempo og lite pauser. Man skal bli litt svett på ryggen. I år vil noen av kveldsturene ha to turledere, hvorav en gruppe går i litt roligere tempo. Varighet blir ca den samme, men litt kortere avstand og kanskje en liten pause. Dette er ingen lavterskeltur, men et tilbud til de som ønsker å gå litt roligere enn de sprekeste.

Følg med på https://tot.dnt.no og Facebook (AKTIV, Tønsberg og omegn turistforening) for oppdateringer og evnt. endringer.

AKTIV: Kveldstur i Andebu

Bli med TOT Aktiv på kveldstur i Andebu 9. mai 2019.   Oppmøte ved Andebu Herredshus midt i Andebu sentrum. Avgang kl. 18:00.Vi parkerer ved Herredshuset like ved Meny og ...

Turleder:

• Eivind Kjølsrød