Overnattingstur til Trælsodden på Melsomvik - 18+ år

17. mars
Voksne, Ungdom
Fellestur, , #Hengekøye, #Fisketur
DNT ung Tønsberg, DNT ung Holmestrand , DNT ung Horten , DNT ung Larvik , DNT ung Sandefjord , Tønsberg og Omegn Turistforening
Oslofjorden (se kart)
Dette arrangementet er over!

Dette er en enkel tur som passer for de aller fleste eventyrere. Det vil være mulig å sove i hengekøye samt fiske etter vårklar sjøørret. Det er ikke et krav om hengekøye på denne turen. Det vil være hengekøyer til utlån dersom noen ønsker å prøve å sove i dette (gi beskjed til turleder dersom du vil låne). Deltakere kan også sove i telt eller under åpen himmel dersom de ønsker det.

Aldersgrense er 18+, dvs fra 18 år og eldre, ingen øvre aldersgrense.

Eventuelt fiskeutstyr må medbringes selv.

Vi gleder oss masse til å ta dere med ut på tur!
Turledere: Max Dinh, tlf: 98024696 Anders Pettersen, tlf: 40289571

Program:
Dag 1 - Turstart
Oppmøtested/tid: Parkeringplass kl. 13.  Parkering ved Melsomvik båtforening, Solnesveien 5, 3159 Melsomvik

Dere som vil felleskjøre fra Tønsberg møter på togstasjonen kl 1230. Se etter turleder i rød turlederjakke.
Fint om dere også noterer dette når dere melder dere på.

Fra parkeringen går vi langs Melsomviks skjærgård, retning Trælsodden som ligger i nærheten ca 2km, vi slår opp camp og drar ut og fisker langs skjærgården etter sjø-ørret.
Videre utover kvelden så blir det fellesmiddag foran bålet, før vi pakker oss inn for natta.

Dag 2 - Turdag
Vi spiser felles frokost og drar ut på svaberget for å nyte fisket og utsikten i Vestfjorden.
Vi planlegger å være tilbake på parkeringplassen til kl 14 og tilbake til Tønsberg ca 1430.

Annet:
På tiden mellom vinter og vår kan det forsatt bli ganske kjølig, og derfor er det viktig å ha med masse varmt tøy. Ullundertøy, vindtett ytterlag, gode sko, lue, votter, ”buff”, tørt skift og en dunjakke kan også være kjekt å ha med. Hodelykt er også viktig siden det blir fort mørkt på kvelden. Velg gjerne en sovepose som tåler noen kuldegrader da det fort kan bli litt kjølig på natten. Det vil være noen varme soverposer til utlån dersom noen ønsker å låne, ta kontakt med turleder for nærmere avtale.

Pakkeliste:
Frokost
Snacks
2 liter vann
God sekk (med plass til alt eget utstyr og mat)
Gode sko (Eks: joggesko eller fjellsko)
Klær etter værforhold
Ullundertøy
Ullsokker
Vind- og vanntett jakke
Undertøy og toalettartikler
Sovepose
Liggeunderlag

Kan også følge: https://www.dnt.no/artikler/turtips/7080-pakkeliste-sommer/
Merk at listen er for sommertur, så husk å pakke med varmt tøy.

Mat:
Alle deltakere tar med egen mat, vi tilbreder middag på bål første dagen.
Deltagere trenger også frokost og lunsj til dag 2.

Deltageravgift: 150,- gratis for DNT medlemmer

Overnattingstur til Trælsodden på Melsomvik - 18+ år