DNT Ung: Onsdagstur rundt Adalstjern

Dette arrangementet er over!

Onsdag 20.mars arrangerer DNT Ung Tønsberg en onsdagstur og en bli-kjent-tur med aldersgruppe 18-30 år! Dette er arrangementet for deg som vil finne på noe sosialt ute, gå tur og være med på enkle konkurranser. En god mulighet til å bli kjent i nærområdet og bli kjent med nye mennesker - på en onsdag ettermiddag.

Turen begynner på Universitetet på Bakkenteigen og går rundt Adalstjernet, en tur på ca 1,5km. Før, under og etter turen skal vi arrangere multisportkonkurranser. Når vi er kommet tilbake til Bakkenteigen finner vi oss en fin plass og spiser. Vi setter opp bålpanne, så det blir mulighet for å varme mat om man vil det.

Møt opp på bussholdeplassen nærmest Universitetet på Bakkenteigen kl 17:00. Det vil stå turledere klare for å møte dere der i røde turlederjakker. Det kan være lurt å ha gode sko da det kan være vått rundt tjernet. Ta ellers med egen matpakke og drikke, sitteunderlag og klær etter værforholdene.  Turen er gratis, og du trenger ikke være medlem av turistforeningen for å bli med.
Ta gjerne kontakt med en av turlederne dersom du lurer på noe.

Det er ingen påmelding, så her er det bare å møte opp. Vi regner med at turen, aktivitetene og matpausen er ferdig ca kl 19:00.

Vi håper det kommer mange, dette blir gøy! Sees til onsdag 20.mars 😊

Turledere: