AKTIV: Kveldstur til Brøtsø på Tjøme

22. mai kl. 18:00
Aktiv, Tønsberg og Omegn Turistforening

Onsdag 22. mai tar vi turen til Brøtsø på Tjøme

Ta Fv 380, Ormeletveien mot Sandøsund, Hvasser. Like etter et steinbrudd (Medø marina) på venstre side, og etter 3,3 km er det en stor busslomme på høyre side.  Vi skal parkere inne skogen og det blir hengt opp en refleksvest ved Brøtsøveien 134-143.Turen går over fjellrabber, i trange kløfter, langs veier og ut til vannkanten. Turen tar vel 2 timer i godt tempo. Vi tilpasser litt etter vær- og føreforhold.Etter regnvær kan det bli litt glatt på svabergene, så ta på fottøy som fester godt.

Parkering: 59.090688, 10.426524

Turleder: Jan-Erik Johansen – 905 66 486

AKTIV er turgruppa for deg som er for gammel for DNT ung og for ung til seniorgruppa. Vi kaller oss spreke voksne. Kveldsturene er på 2-3 timer i passe høyt tempo og lite pauser. Man skal bli litt svett på ryggen. I år vil noen av kveldsturene ha to turledere, hvorav en gruppe går i litt roligere tempo. Varighet blir ca den samme, men litt kortere avstand og kanskje en liten pause. Dette er ingen lavterskeltur, men et tilbud til de som ønsker å gå litt roligere enn de sprekeste.

Følg med på https://tot.dnt.no og Facebook (AKTIV, Tønsberg og omegn turistforening) for oppdateringer og evnt. endringer.

AKTIV: Kveldstur til Brøtsø på Tjøme

Onsdag 22. mai tar vi turen til Brøtsø på Tjøme Ta Fv 380, Ormeletveien mot Sandøsund, Hvasser. Like etter et steinbrudd (Medø marina) på venstre side, og etter 3,3 km ...

Turleder:

• Jan-Erik Johansen