AKTIV: Kveldstur til Ryksåsen - Bli kjent i nye Tønsberg kommune

6. juni kl. 18:00
Aktiv, Tønsberg og Omegn Turistforening
Vestfold, Skrim og Luksefjell (se kart)
Dette arrangementet er over!

Kveldsturen med AKTIV torsdag 6. juni er flytta fra Fon til Ryksåsen, Etter mye hogst i skauen i vinter/vår er det blitt delvis uframkommelig noen steder etter alt regnværet de siste ukene. I tillegg er det meldt regn hele torsdagen også, og da tror jeg ikke det vil bli så trivelig. Men på Ryksåsen er det greit å gå sjøl om det regner, og jeg tror jeg har funnet en fin (og litt ny) runde som går på breie stier og veier under åsen og med mindre stier og bratte partier opp mot toppene, både søndre og nordre.

Velkommen på tur på Ryksåsen.
Frammøte Shell, Svinevoll, klokka 18.

Hilsen Gro Eia, tlf. 994 53 519

AKTIV er turgruppa for deg som er for gammel for DNT ung og for ung til seniorgruppa. Vi kaller oss spreke voksne. Kveldsturene er på 2-3 timer i passe høyt tempo og lite pauser. Man skal bli litt svett på ryggen. I år vil noen av kveldsturene ha to turledere, hvorav en gruppe går i litt roligere tempo. Varighet blir ca den samme, men litt kortere avstand og kanskje en liten pause. Dette er ingen lavterskeltur, men et tilbud til de som ønsker å gå litt roligere enn de sprekeste.

Følg med på https://tot.dnt.no og Facebook (AKTIV, Tønsberg og omegn turistforening) for oppdateringer og evnt. endringer.

AKTIV: Kveldstur til Ryksåsen - Bli kjent i nye Tønsberg kommune

Turleder: