AKTIV: Kveldstur Falkensten

Fellestur

Dato
19. juni 2019 kl. 18:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne
Arrangører
Aktiv, Tønsberg og Omegn Turistforening
Dette arrangementet er over!

Velkommen til tur til Varnestangen-Slettefjell og Tretopphytter i Horten!
Onsdag 19.juni kl.18:00 møtes vi på Parkeringen ved Falkensten Montesorriskole, Falkenstensveien 349, Horten.
Link til kart med oppmøtested:
https://goo.gl/maps/33i7cL7VTpM44GKd7

Turen går fra Falkensten bruk på fin grusvei fram til Varnestangen. Opp til Slettefjell er det en bratt stigning i ulendt terreng.
Fra toppen av Slettefjell er det flott utsikt! Vi besøker et par Tretopphytter, og dersom ingen bor på hyttene, går vi opp på veranda’n og sjekker hytte og utsikt. Fra hytta lengst i sør følger vi skogsti, litt ulendt og med endel busker og kratt, så ta på lange benklær. Vi går langs ryggen av Veggefjell og stopper ved et par utsiktspunkter, fram til Vegge gård.

Turledere Hege og Eivind (918 08 369)

AKTIV er turgruppa for deg som er for gammel for DNT ung og for ung til seniorgruppa. Vi kaller oss spreke voksne. Kveldsturene er på 2-3 timer i passe høyt tempo og lite pauser. Man skal bli litt svett på ryggen. I år vil noen av kveldsturene ha to turledere, hvorav en gruppe går i litt roligere tempo. Varighet blir ca den samme, men litt kortere avstand og kanskje en liten pause. Dette er ingen lavterskeltur, men et tilbud til de som ønsker å gå litt roligere enn de sprekeste.

Følg med på https://tot.dnt.no og Facebook (AKTIV, Tønsberg og omegn turistforening) for oppdateringer og evnt. endringer.

 

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Eivind Kjølsrød