AKTIV: Kveldstur til Merkedammen - Bli Kjent i Nye Tønsberg kommune

12. september 2019 kl. 18:00
Aktiv, Tønsberg og Omegn Turistforening
Vestfold, Skrim og Luksefjell (se kart)
Dette arrangementet er over!

Tur til Merkedammen og Barlindkollen 12.september 2019.

Møt opp på Merkedammen, vi går kl 18:00. Ta med hodelykt.

Merkedammen ligger i RE kommune. Kjør 312 fra Tønsberg og følg skilting til Merkedammen. Parker helt oppe ved dammen.

Turen går i variert skogsterreng og myr som er VÅT. Ha på gode og så tette sko som mulig.

Vi skal opp på Barlindkollen som er 421 moh. Den fine og bratte stien opp er ødelagt av en skogsmaskin, men er godt merket der det er best å gå.

Etter Barlindkollen går vi litt vestover og så nordover og tilbake til Merkedammen. Vi passerer Lindsverkseter begge veier. Ca 8km.

Vel møtt til en fin høsttur.

Brit Lønmo
nærturleder

AKTIV er turgruppa for deg som er for gammel for DNT ung og for ung til seniorgruppa. Vi kaller oss spreke voksne. Kveldsturene er på 2-3 timer i passe høyt tempo og lite pauser. Man skal bli litt svett på ryggen. I år vil noen av kveldsturene ha to turledere, hvorav en gruppe går i litt roligere tempo. Varighet blir ca den samme, men litt kortere avstand og kanskje en liten pause. Dette er ingen lavterskeltur, men et tilbud til de som ønsker å gå litt roligere enn de sprekeste.

Følg med på https://tot.dnt.no og Facebook (AKTIV, Tønsberg og omegn turistforening) for oppdateringer og evnt. endringer.

AKTIV: Kveldstur til Merkedammen - Bli Kjent i Nye Tønsberg kommune

Tur til Merkedammen og Barlindkollen 12.september 2019. Møt opp på Merkedammen, vi går kl 18:00. Ta med hodelykt. Merkedammen ligger i RE kommune. Kjør 312 fra Tønsberg og følg skilting ...

Turleder:

• Brit Lønmo