AKTIV: Kveldstur med bål

23. oktober kl. 18:00
Aktiv, Tønsberg og Omegn Turistforening
Oslofjorden (se kart)

Tur på Tømmerholt, Nøtterøy.

Det blir litt kortere gangtid, og turen avsluttes med bålkos.

AKTIV er turgruppa for deg som er for gammel for DNT ung og for ung til seniorgruppa. Vi kaller oss spreke voksne. Kveldsturene er på 2-3 timer i passe høyt tempo og lite pauser. Man skal bli litt svett på ryggen. I år vil noen av kveldsturene ha to turledere, hvorav en gruppe går i litt roligere tempo. Varighet blir ca den samme, men litt kortere avstand og kanskje en liten pause. Dette er ingen lavterskeltur, men et tilbud til de som ønsker å gå litt roligere enn de sprekeste.

Følg med på https://tot.dnt.no og Facebook (AKTIV, Tønsberg og omegn turistforening) for oppdateringer og evnt. endringer.

AKTIV: Kveldstur med bål

Tur på Tømmerholt, Nøtterøy. Det blir litt kortere gangtid, og turen avsluttes med bålkos.   AKTIV er turgruppa for deg som er for gammel for DNT ung og for ung ...

Turledere:

• Helene Dahlman