Barnas Turlag på lyktetur

Dette arrangementet er over!

Barnas Turlag inviterer alle store og små til en koselig høsttur med selvlagde lykter. 

Oppskrift til selvlaget lykt 

Oppskriften til slike lykter finner du her: https://www.startsiden.no/kreativeideer/slik-lager-du-lyslykt-av-melkekartong/  Det er kun fantasien som setter grenser. Husk at  gjenbruk av materialer er veldig fint. Merk, vi bruker kun ledlys - ikke levende flamme/ stearinlys.

Barna er velkommen til å lage lyktene sine sammen med Stephanie Mertins, i Matrosgata, kl 15:30 same dag - eller forbereder lyktene på forhånd hjemme. Merk i kommentarfeltet  ved påmelding om du ønsker å lage lykten sammen med turleder. For de minste barna vil de trenge hjelp av sine foreldre/foresatte. 

Foreningen ordner med staver, og tråd, for å feste lyktene til staven. Fint om alle kan ha med seg en LED lykt som kan settes inn i kartongene.

Turområde

Vi går opp trappene til Preståsen, Sandefjord, og tar en runde rundt Brydedammen. Vi avslutter turen ved fritidshuset på Preståsen, med boller og saft. Foreningen har med saft og drikke. 

Antatt tid: cirka 1 t. Barnevognvennlig tur er å følge veien (da treffes alle i gruppa oppe ved Preståsen, ved trappene)

Dette er et gratis arrangement for dem som er medlem av DNT - Du som ikke medlem betaler kr 100 for være med. 

Vi møtes i Matrosgata 6 for avgang mot Preståsen. 

Påmeldingfrist 7.november 

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Stephanie Michalowski-Mertins