Julebordhyttetur og frivillig-kick-off

Arrangementet er gratis, og du må være frivillig i en DNT ung forening i Vestfold for å være med. Er du ikke allerede med, men ønsker å bli turleder og bidragsyter kan du sende en melding for å forhøre deg om plass! :)

I tillegg til fokus på hygge, quiz, kortspill, hyttetur og julemat skal vi se frem mot turprogram for DNT ung-foreningene i Vestfold til vinteren. Har du ønske om type turer som blir arrangert er dette den beste anledningen å spille de inn på! På lørdag formiddag setter vi av noe tid til å kikke på turprogrammet, før vi får tid til andre aktiviteter i snøen rundt hytta. Målet blir å stable opp et komplett vinterprogram for turene våre, bli god kjent og ha det veldig trivelig.

Senere på dagen blir det også et førstehjelpskurs med kursholder fra Røde Kors. Nyttig for oss turledere å ha litt ekstra kunnskap her!

Vi legger opp for felles transportmuligheter fra Holmestrand, Horten, Tønsberg, Sandefjord og Larvik, så her er det bare å henge seg på. Hele arrangementet er gratis, men meld dere på bindene så fort som mulig slik at vi vet hvem og hvor mange som kommer til transport og mat.

Program:

Fredag:

1800: Ankomst Heisetra, velkommen og innlosjering

1900: Felles middagslaging

Utover kvelden: middag, quiz, hyttestemning

Lørdag:

Morgenbad i isvann

09:30: Workshop turprogram

11:00 Capture the flag / skigåing / trugetur

1230: Førstehjelpskurs

1630: Hjemreise

Du trenger å ha med sengetøy/lakenpose til soving i seng, toalettsaker og ønskede klær(badeklær?), og div snacks om du vil. Vi tar med truger til utlån, og all mat som trengs.

NB: arrangementet er rusfritt.

Julebordhyttetur og frivillig-kick-off

13.-14 desember inviterer DNT ung Vestfold til frivillig-kick-off og julebordhyttetur på Heisetra i Kodal!  Arrangementet er gratis, og du må være frivillig i en DNT ung forening i Vestfold for ...

Turleder:

• Lars Jensen