Aktiv: Trugetur (uten truger) Undrumsdal

9. januar kl. 18:00 - 20:30
Fellestur, , #Trugetur
Aktiv, Tønsberg og Omegn Turistforening
Dette arrangementet er over!

Godt nytt turår og velkommen til tur uten truger!

Vi går fra Flår i Undrumsdal kl 18:00, forhåpentligvis i fullmåne! Først over Brekkeåsen, videre over Skottås. Så tar vi en liten runde på Føskeveien, opp i lysløypa på Nykirke før vi returnerer over jordene på Brekke. Turen er ca 10 km lang på sti og grusvei og tar ca 2,5 timer. Anbefaler godt fottøy da det kan være vått og sølete enkelte steder.
Det er mørkt - så husk hodelykt. Det blir noen korte stopp for litt drikke og kanskje en energibit.

Oppmøte: Flår gård, Undrumsdalsveien 627, 3176 Undrumsdal

Velkommen på AKTIV tur!

Turleder: Therese og Tom Martiniussen, mobil Tom 95 92 83 99

Kartlink: https://goo.gl/maps/YzDnoHgM7VHWQfw76

Trugeturene er på ca 2 – 2 ½ timer, og vi holder et tempo som gjør at vi blir svette på ryggen. Ved snømangel vil turen likevel avholdes, enten flyttes eller avholdes til fots. Følg med for oppdateringer og nærmere beskrivelse av turene (Facebook: AKTIV, Tønsberg og Omegn Turistforening).

Ingen påmelding, bare å møte opp. Husk hodelykt og truger. Truger for bruk på arrangementer kan lånes av TOT. Avtales og hentes på TOT-kontoret på brygga. Det kan være en fordel med staver med stor trinse.

Turledere:

• Therese Backe Martiniussen