Aktiv: Fjellskitur Norefjell lørdag 22. februar

22. februar kl. 08:00
Voksne, Fjellsportinteresserte
Aktiv, Tønsberg og Omegn Turistforening
Norefjell og Eggedalsfjella (se kart)
Dette arrangementet er over!

Bli med TOT Aktiv på en skikkelig dagstur på fjellski på Norefjell!

Med start fra Norefjellstua legger vi turen mest mulig utenom oppkjørte løyper opp på snaufjellet. Eksakt rute blir bestemt ut fra vær og føreforhold, men målet i første omgang er å komme opp på Høgevarde (1460 moh.). Hvis forholdene ligger til rette prøver vi å få med oss Ranten (1409 moh.) og Gråfjell (1466 moh.) også.

Du må ha fjellski og vindtett tøy (jakke, bukse, votter og lue), og mat og drikke og varmt/tørt tøy i sekken for en hel dag på ski i høyfjellet (5-6 timer inkludert en god matpause).
For å være med på denne turen må du være vant til å gå på ski i litt bratt terreng, og i upreparerte løyper.

Avreise (felleskjøring) kl. 8.00 fra pendlerparkeringen på Sem (Aulerød). Der er det mulig å parkere bilen.
Vi møtes i god tid (slik at vi er klare til å kjøre kl. 8:00), fyller opp private biler og kjører med færrest mulig biler til Norefjell. Vi spleiser på kjøreutgiftene.
Fint om du gir beskjed når du melder deg på om du kan stille med bil.

Pris: 100 kr (150 kr for ikke-medlemmer) + kjøreutgifter.

Turledere: Eivind Kjølsrød (tlf. 918 08 369) og Live Firing Solheim (tlf. 905 05 877)

Dersom det blir færre enn 4 deltakere blir turen avlyst.

Aktiv: Fjellskitur Norefjell lørdag 22. februar

Bli med TOT Aktiv på en skikkelig dagstur på fjellski på Norefjell! Med start fra Norefjellstua legger vi turen mest mulig utenom oppkjørte løyper opp på snaufjellet. Eksakt rute blir ...

Turledere:

• Eivind Kjølsrød