Barnas Turlag: Trilletur

9. desember 2020
Fellestur, Fottur, Trilletur
Barnas Turlag Tønsberg, Tønsberg og Omegn Turistforening

I år starter vi opp en trillegruppe i Tønsberg og Omegn turistforeningen. Turene vil i hovedsak være steder i nye Tønsberg kommune. De vil vare i ca. 1,5-2 time inkl. pause. Turene passer for foreldre som er hjemme i permisjon eller andre med små barn som sitter i vogn. Det er lurt å ha vogn med store hjul som kan trille der det er litt ulent, men vi prøver å holde oss på steder hvor det er lett å trille. Trillegruppa starter opp senest i oktober. Ta gjerne kontakt om du ønsker å være turleder på trilleturer.

Alle som skal være med på trilletur må meldes på, også barna.

Onsdag 14. oktober kl. 10, Sted/oppmøte: Ilene, Tønsberg

Vi møtes på Ilene parkering. Den ligger i mellom travbanen på Jarlsberg og shell Kjelleveien. Hvis man kommer fra Tønsberg er det andre avkjøring/grusvei til venstre etter shell Kjelleveien. Vi går fra Ilene og til Tønsberg og omegn turistforening sitt kontor i Tønsberg. Der har vi booket et rom vi kan ta matpause på. Etterpå triller vi samme vei tilbake. Regner med å være tilbake rundt kl. 12.

Onsdag 11. november kl. 10 Sted/oppmøte: Vearhallen

Onsdag 9. desember kl. 10 Sted/oppmøte: Greveskogen idrettspark