Avlyst Barnas Turlag: Villmarkshelg på Trollsvann

Fellestur

Fra dato
5. juni kl. 18:00
Til dato
7. juni
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Fellestur, Fottur, #Barnasturlag
Arrangører
Barnas Turlag Tønsberg, Tønsberg og Omegn Turistforening
Turområde
Vestfold, Skrim og Luksefjell (se kart)
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. Vi må dessverre avlyse denne turen pga værmeldingen. Vi får ikke gjennomført det vi hadde tenkt slik det ser ut nå.

Nyhet på turprogrammet: Villmarkshelg!

OPPDATERING:
Vi får desverre ikke til å gjennomføre denne turen som planlagt på Skrim pga smittevern regler.
Vi flytter turen til mer lokale områder, ved Trollsvann.
Her har vi fått låne den ene hytta og har gjennom det tilgang til både utedo og brønn. Det vil gjøre gjennomføringen av turen vesentlig enklere og bedre.

Det vil fortsatt være fokus på en villmarkstur, men desverre er det ikke så gode muligheter for overnatting i hengekøye her. Derimot er det gode muligheter for overnatting i telt. Det blir ikke mulighet for overnatting inne på hytta, det blir ikke mulig å gjennomføre med tanke på smittevern. Men vi har hytta tilgjengelig i nødstilfelle.
Det blir muligheter for både kanopadling, fisking og vi skal prøve få til et grunnkurs i kart, kompass + en gøy villmarksaktivitet for både store og små.

Dette skal være en nybegynner tur for de som vil være med å oppleve overnatting ute.
Når det gjelder alder på deltakere ser vi for oss fra 6 år og oppover, men dette vil naturlig nok variere litt ut i fra tidligere erfaringer osv.
Vil du drøfte noe vedr turen, sa kontakt på svenn@salvesens.net

Det er, i henhold til oppdaterte rettnignslinjer, satt ett maks tak for antall deltakere på 20. Så her blir det førstemann til mølla.
Det er veldig viktig at alle som skal være med melder seg på slik at vi har riktig navn og kontakt informasjon på alle deltakere.

Vi tar med oss håndsprit slik at vi sikrer at dette er tilgjengelig for alle og vil oppfordre alle til god håndhygiene under turen.

Mer detaljer vil vi komme tilbake til veldig snart.

Barnas Turlag: Villmarkshelg på Trollsvann

Nyhet på turprogrammet: Villmarkshelg! OPPDATERING: Vi får desverre ikke til å gjennomføre denne turen som planlagt på Skrim pga smittevern regler. Vi flytter turen til mer lokale områder, ved Trollsvann. Her har ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Fredrik Forshaug
  • Svenn Salvesen