Aktiv: Kveldstur i Våle

9. desember 2020 kl. 18:00
Fellestur, Fottur, #Aktiv
Aktiv, Tønsberg og Omegn Turistforening
Dette arrangementet er over!

Kveldstur i rask gange. Vi går på kryss og tvers i blåmerka løype og nyter mørket en desemberkveld. Første del av turen er tildels i kupert og realt skauterreng. Så går vi gjennom boliggater og inn i skiløypene ved Bibo før vi runder av ved Vålehallen.

Forhåndspåmelding.

Oppmøte: Bibomyra idrettspark, Brekkeåsen.
Kartlink: https://goo.gl/maps/NVKTopRwwiuwTasJ6
Parkering ved Alt Innstallasjon/Samfunnshuset hvis fullt på Bibomyra.

Husk hodelykt!

Velkommen med på tur!

Turleder: Gro Eia (994 53 519)

AKTIV er turgruppa for deg som er for gammel for DNT ung og for sprek til Seniorgruppen. Det er lagt opp til  kveldsturer på 2-3 timer i passe høyt tempo og lite pauser. Man skal bli svett på ryggen! Noen søndager tar vi en lengre tur på 5-7 timer i variert terreng, både på og utenfor sti.

PS
Vi følger DNTs vedtatte smittevernplan for aktiviteter, og da skal smittefaren være liten.
Smittevernplanen er helt i tråd med anbefalingene fra helsemyndighetene. Endrer myndighetene sine anbefalinger, kommer vi til å følge etter

Disse reglene gjelder >

Turleder: