Bynær kveldstur til Gullkronene naturreservat, 16-30 år.

Fellestur

Dato
26. august kl. 17:00 - 19:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom
Arrangører
DNT ung Tønsberg, DNT ung Holmestrand , DNT ung Horten , DNT ung Larvik , DNT ung Sandefjord , DNT Vestfold
Turområde
Oslofjorden (se kart)
Dette arrangementet er over!

26. august inviterer TOT Ung til kvelds- og onsdagstur for deg mellom 16 og 30 år. Turen går fra Shell Kjelleveien (også kaldt «døgnet»), langs grevestien og videre til den store og den lille gullkrone. Vi tar en pause på et lite utsiktspunkt når vi er kommet til den lille gullkrone. Vi går deretter tilbake, enten samme vei på stia eller langs semslinja (som er litt kortere). Turen starter ved at vi går inn i Ilene naturreservat og våtmarksområde hvor vi finner Ilene våtmarkssenter og et observasjonstårn for fugler. Etter å ha krysset semslinja kommer vi inn på Gullkronene naturreservat som er preget av store eiektrær, flotte aleer og frodig skog. Turen går hovedsakelig på gruslagt sti, noe skogssti og litt på asfaltert vei. 

Turstart: Shell bensinstasjon, Kjelleveien 26 i Tønsberg kl 17:00 Turlengde: Ca 8 km dersom vi går samme vei tilbake, noe kortere dersom vi velger å gå veien hjem. 

Utstyr: Gode sko, litt drikke evt snacks, klær etter værforhold, antibac som kan benyttes underveis dersom behov.

Turen er gratis. Du trenger ikke være medlem av DNT for å bli med. Det er påmelding til turen, påmeldingsfrist 24 august. Påmelding gjøres her, max 10 deltakere. 

Spørsmål om turen kan rettes til tirivataker@hotmail.com

Bynær kveldstur til Gullkronene naturreservat, 16-30 år.

26. august inviterer TOT Ung til kvelds- og onsdagstur for deg mellom 16 og 30 år. Turen går fra Shell Kjelleveien (også kaldt «døgnet»), langs grevestien og videre til den ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Tiri Seim Vataker