Natt i Naturen - Hengekøyetur til Barlindtjern (16-30 år)

Fellestur

Fra dato
12. september 2020 kl. 14:00
Til dato
13. september 2020 kl. 17:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom
Turtyper
Fellestur, Fottur, Hengekøyetur
Arrangører
DNT ung Tønsberg, DNT ung Holmestrand , DNT ung Horten , DNT ung Larvik , DNT ung Sandefjord , DNT Vestfold , Tønsberg og Omegn Turistforening
Turområde
Vestfold, Skrim og Luksefjell (se kart)
Dette arrangementet er over!

Dato: 12-13.sept 
Oppmøte: Sem E18 (Aulerød) kl 14. Der er det parkering og busstasjon, og vi samkjører videre. Gi beskjed om du kan kjøre. Med hensyn til smittevern kjører vi maks 3 stk per bil. Ønsker du å møte direkte på Trollsvann, møtes vi der kl 15.  
Antall deltakere: Max 10 stk 
Pris: 100 kr for medlemmer og 150 kr for ikke-medlemmer 

Program: Vi tar turen opp til Barlindtjern som ligger ca 3km fra parkeringa på Trollsvann. Vi går i rolig tempo opp til tjernet, det er grusvei nesten hele veien. Når vi kommer opp til tjernet slår vi opp campen, før det blir middagslaging og bålfyring hvis forholdene tillater det. Vi belager oss på hyggelig kveld rundt leirbålet mens skumringen legger sin trolske stemning over tjernet. Neste morgen pakker vi ned leiren etter frokost og går tilbake til bilen med utstyret. Deretter tar vi turen opp til Tyriås, ta gjerne med en mindre dagstur sekk til denne turen. Etter Tyriås er det mulighet for å kjøpe vaffel på Trollsvann. Vi planlegger å være tilbake på Aulerød kl 16-17.  

Med tanke på smittesituasjonen må alle stå for eget spiseservise, samt ha med egen frokost, lunsj og snacks. Middag står DNTung for i henhold til retningslinjene for smittevern. Oppgi i påmeldinga hvis du har matvareallergi man må ta hensyn til.  

Pakkeliste: 
Hengekøye, med myggnetting og tarp om du har. 
Ullundertøy oppe og nede 
Ullsokker 
Ullgenser 
Vindtett jakke og bukse 
Lue og votter 
Buff eller skjerf  
Sovepose (har du silkepose/lakenpose anbefales dette å ha inne soveposen)  
Liggeunderlag  
Hodelykt 
Toalettsaker  
Frokost og lunsj  
Bestikk og tallerken 

Annen informasjon: DNTung har hengekøyer, tarp og myggnetting til utlån. Vi tar med noen ekstra, men gi gjerne beskjed i forkant om du vet du har behov for å låne noe av dette. DNTung har også et samarbeid med kirkensbymisjons Skattekammere, her kan man låne mye turutstyr ved behov. I Tønsberg ligger Skattekammeret i Farmandsveien 3. 

Hilsen Turlederne

Oda Sibille og Aurora

Natt i Naturen - Hengekøyetur til Barlindtjern (16-30 år)

Dato: 12-13.sept  Oppmøte: Sem E18 (Aulerød) kl 14. Der er det parkering og busstasjon, og vi samkjører videre. Gi beskjed om du kan kjøre. Med hensyn til smittevern kjører vi maks ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Aurora Hansen
  • Oda Sibille Mørk Moen