Overnatting i Trillemarka 18-30 år

Oppmøte: Kiwi Lampeland kl.08:00, lørdag 3. oktober

Aldersgruppe: 18-30 år
Varighet: 2 dager, 1 overnatting

Denne turen byr på flott natur i Norges største skogsreservat  –  landskapsvernområde, som veksler mellom tette skoger, bekker, små tjern og fjell. Vi sover i hengekøye, rett på bakken, med eller uten telt for dem søm ønsker det og krysser fingrene for godvær! Denne turen krever ikke at du har noe erfaring fra tidligere. Du må være i normalt god form.

OBS,OBS
Grunnet korona situasjonen må alle ta med egen mat og kokeapparat
>> https://tot.dnt.no/artikler/nyheter/20684-forsiktig-oppstart-av-tureraktiviteter/

Program:
Dag 1 - Turstart
Vi møtes ved Kiwi i Lampeland kl. 08.00. Her sjekker vi at vi har med oss alt utstyr og mat, har du glemt noe har vi antageligvis til utlån. Her ifra er det ca 40 min kjøre til parkeringsplassen.

Fra parkeringsplassen og fram til leirplass (Nordre Geiteskalltjønn) er det ca 5 km, vi bruker ca 1-2 timer. Her beveger vi oss på sti og utenfor terreng og myr. Vel framme setter vi opp teltet eller hengekøyene, og så er det mulighet for å utforske terrenget eller slappe av i camp. Anders kan ta dere med på sopp plukking, det er også flere tjern rundt om i området, så da er det muligheter for fisking av ørret.

Dag 2
Vi nyter siste dagen med bål og frokost før vi rolig starter med nedrigging av leiren. Tilbake ved parkeringsplassen rundt kl. 13-14.

Vi tar forbehold om at det kan bli endringer i programmet!

Pris: Medlem kr 100 / ikke medlem kr 200

Prisen dekker turledelse.

Turledere: Max Toan Dinh og Anders Pettersen

Praktigste opplysninger:

• Mangler du utstyr så har vi til utlån, ta da kontakt med en av oss.
  • Det kan være bløtt og sølete, så fjellstøvler eller lignende kan være lurt.
  • Fiskekort! De som har tenkt å fiske, kjøper dagskort for eksempel på https://www.inatur.no/
  • Det er fiskers ansvar å skaffe riktig fiskekort. Fiskekort ca 50 kr per døgn
  • Pakkeliste: Liggeunderlag, sovepose, telt eller hengekøye, fiskestang med utstyr, tørre klær, kokeapparat og mat. Vi anbefaler å ta en titt på DNT sin sommerpakkeliste>> https://inspirasjon.ut.no/fjellvett-sikkerhet-utstyr/pakkeliste-for-sommerturen/100776.
  • Grunnet korona, tar deltakerne med mat selv, slik som frokost, lunsj, middag, snacks og eventuellt kveldsmat.
  • Turlederne ringer alle deltagere uka før tur.
  • Bom ca 60 kr

Generell Informasjon

Annet
Denne turen krever ikke at du har noe erfaring med friluftsliv fra før. Du må være i normalt god form. Turen krever at du har normalt godt utyr for tur på sommer/høst . Varme og vindtette klær er viktig, det samme er gode sko. Sjekk ut link til pakkelistene for utfyllende forslag til utstyrsbehov for sommerturer. Det kan fort bli kaldt om kveldene, og om du sover i hengekøye, kan tarp være lurt å bruke, da det kan bli fuktig om natten og soveposen blir våt.

Om du er ny med friluftsliv og trenger ekstra hjelp, gi oss beskjed så hjelper vi deg gjerne.

Litt snacks, nøtter eller sjokolade er lurt å ha i sekken til enhver tid. Det samme gjelder en vannflaske som er lett tilgjengelig (trenger ikke ta med vann).

Vilkår for deltakelse på fellesturer
Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i «Vilkår for deltakelse på fellesturer med DNT i Norge».

KONTAKTINFORMASJON

Send en mail til dntung.tonsberg@dnt.no eller kontakt en av turlederne hvis du har spørsmål:

Anders Pettersen 402 89 571 turleder

Max Toan Dinh 980 24 696  turleder