Turpass: Indre Havn - KJV

Fellestur

Dato
18. oktober kl. 09:00 - 12:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Barn, Ungdom, Seniorer
Arrangører
DNT Horten, DNT Vestfold , Tønsberg og Omegn Turistforening
Turområde
Oslofjorden (se kart)
Dette arrangementet er over!

Parkering ved SNI-senteret / Zenitel / Roklubben og start herfra. 

Kort løype; langs kanalen bort til Fyllinga - hvor også de møter de som har tatt den ekstra sløyfen på lang løype. 

Lang løype; tar en ekstra runde langs Indre Havn - følger veien/stien fra Roklubben langs vannet forbi Kystlaget, de nye boligene i Indre Havneby forbi Keisemarkens brygge og badehus og bort til båthavna Pluggen. Her snur løypa og går opp i Kjærlighetsstien, forbi GE Vingmed og opp i Bekkegata forbi den gamle videregående skolen, krysser Storgata og ned til og gjennom Lystlunden. Over kanalbrua og til Fyllinga. 

Langs kanalen / ved Fyllinga møtes kort og lang løype og de fortsetter rundt Fyllingbatteriet på stien langs vannet forbi alle de flotte treskulpturene til Tivolistranda og Vollane. Videre langs vannet helt ut til tuppen av Møringa. Over veien og på stien langs Indre Havn bort til den gamle hangaren til flyfabrikken. Forbi skolen, verftsporten til Garasjetorget, forbi U-båten og Preus fotomuseum til Lokalhistorisk senter - over broen og tilbake til Roklubben. 

Kort løype er ca 5 km mens lang løype er ca 7.5 km. Begge løypene er veldig flate og kan gjennomføres med barnevogn. De går både på vei og sti og det er kun noen røtter enkelte steder av hindringer å regne.

Turpass: Indre Havn - KJV

Parkering ved SNI-senteret / Zenitel / Roklubben og start herfra.  Kort løype; langs kanalen bort til Fyllinga - hvor også de møter de som har tatt den ekstra sløyfen på ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Gunnar Sveri