AKTIV - 10 SØNDAGSTURER MED TRØKK

Fellestur, Fottur, #Aktiv, #Truger
Tønsberg og Omegn Turistforening, Aktiv

Søndag 31. januar - Trugetur fra Trollsvann i Andebu

I Andebus dype skoger kan det være vanskelig å komme fram med ski på beina, men på truger går det fint. Vi ser an trugeføret, men går antakelig mot Barlindtjern og gapahuken der. Vi er ute i ca 4-5 timer. Ta med mat og drikke til en god pause underveis.

Oppmøte direkte på p-plassen ved Trollsvann i Andebu kl 10:00.

Pris: 100 kr (150 kr for ikke-medlemmer)

TOT har noen truger til utlån. De må hentes av den enkelte på TOT-kontoret. Staver med stor trinse er å anbefale.

Påmeldingsfrist: Tirsdag 26.01.2021. Dersom det blir færre enn 4 deltakere kan turen bli avlyst.

Velkommen med på tur!
Turleder: Siri Hauge Fevik, tlf.: 918 89 119

Med forbehold om endringer i programmet.

AKTIV er turgruppa for deg som er for gammel for DNT ung og for sprek til Seniorgruppen. Det er lagt opp til  kveldsturer på 2-3 timer i passe høyt tempo og lite pauser. Man skal bli svett på ryggen! Noen søndager tar vi en lengre tur på 5-7 timer i variert terreng, både på og utenfor sti.

PS
Vi følger DNTs vedtatte smittevernregler for aktiviteter, og da skal smittefaren være liten.
Smittevernplanen er helt i tråd med anbefalingene fra helsemyndighetene. Endrer myndighetene sine anbefalinger, kommer vi til å følge etter

Disse reglene gjelder >

Turleder: