AKTIV - 10 SØNDAGSTURER MED TRØKK

Fellestur, Skitur, #Aktiv
Tønsberg og Omegn Turistforening, Aktiv

Søndag 21. februar - Skitur på Skrim, til Styggemann

Skituren starter ved parkering Skrim syd (Omholt parkering). Vi planlegger å gå om Krokvannet og Fantefjell inn til Store Kongstjern og følge vinterløypen derfra til Styggemannshytta. Turen hjem går i samme spor til Store Kongstjern, der svinger vi av og tar turen om Store Stølevann og Svarttjern og videre til parkeringen. Turen er 23 km og vil gå i kupert terreng. Vi starter i oppkjørte løyper, over Fantefjell og videre til Jotefjellet er det normalt scooterløype. Siste 2 km av turen må vi tråkke spor selv. Ruta kan bli lagt om. Vi må regne 5 – 6 timer på turen. Ta med mat og drikke til gode pauser underveis.

Avreise/felleskjøring (oppmøtested) fra pendlerparkeringen på Sem (Aulerød) kl. 09:00, evt møte på parkering Skrim syd (Omholt parkering) kl. 10:00.

Vi møtes i god tid (slik at vi er klare til å dra kl. 09:00), fyller opp private biler og kjører med færrest mulig biler til Skrim dersom det er innenfor gjeldende smittevernregler.
Vi spleiser på kjøreutgiftene.

Pris: 100 kr (150 kr for ikke-medlemmer) + kjøreutgifter.

Påmeldingsfrist: Tirsdag 16.02.2021. Opplys ved påmelding om du kan stille med bil, og hvor mange passasjerer du evt. har plass til. Dersom det blir færre enn 4 deltakere kan turen bli avlyst.

Velkommen med på tur!
Turleder: Mona Skjæggestad tlf. 913 04 763 / Veiviser: Svein Olav Moen tlf.: 902 13 341

Med forbehold om endringer i programmet.

AKTIV er turgruppa for deg som er for gammel for DNT ung og for sprek til Seniorgruppen. Det er lagt opp til  kveldsturer på 2-3 timer i passe høyt tempo og lite pauser. Man skal bli svett på ryggen! Noen søndager tar vi en lengre tur på 5-7 timer i variert terreng, både på og utenfor sti.

PS
Vi følger DNTs vedtatte smittevernregler for aktiviteter, og da skal smittefaren være liten.
Smittevernplanen er helt i tråd med anbefalingene fra helsemyndighetene. Endrer myndighetene sine anbefalinger, kommer vi til å følge etter

Disse reglene gjelder >

Turledere: