AKTIV - 10 SØNDAGSTURER MED TRØKK

Fellestur, Skitur, #Aktiv
Tønsberg og Omegn Turistforening, Aktiv

Søndag 21. mars: Skitur på Blefjell til Bletoppen

Skituren starter fra Nordstul parkering og går i oppkjørt løype til Vassholet. På resten av turen går vi utenfor oppkjørte løyper. Vi fortsetter inn til Bleporten, og er været og føret bra tar vi turen nordover om Brørsteinane. Så går turen mot sør langs ryggen til Bletoppen. Returen går om Sigridsbu, ned Langedalen og videre til parkeringen. Turen om Brørsteinane er 23 km lang og tar 6-7 timer. Om vi ikke rekker Brørsteinane er det 18 km og tar ca 6 timer. Ruta kan bli lagt om.

Du må ha fjellski og vindtett tøy (jakke, bukse, votter og lue), og varmt tøy og ekstra skift i sekken for en hel dag på ski i høyfjellet. Ta med mat og drikke, og sitte/liggeunderlag til gode pauser underveis.

For å være med på denne turen må du være vant til å gå på ski i litt bratt terreng, og i upreparerte løyper.

Avreise/felleskjøring (oppmøtested) fra pendlerparkeringen på Sem (Aulerød) kl. 08:00, evt. møte på Nordstul parkering kl. 10:00.
Vi møtes i god tid (slik at vi er klare til å dra kl. 08:00), fyller opp private biler og kjører med færrest mulig biler til Ble dersom det er innenfor gjeldende smittevernregler.
Vi spleiser på kjøreutgiftene.

Pris: 100 kr (150 kr for ikke-medlemmer) + kjøreutgifter.

Påmeldingsfrist: Tirsdag 16.03.2021. Opplys ved påmelding om du kan stille med bil, og hvor mange passasjerer du evt. har plass til. Dersom det blir færre enn 4 deltakere kan turen bli avlyst.

Velkommen med på tur!
Turleder: Eivind Kjølsrød, tlf.: 918 08 369 / Veiviser: Svein Olav Moen tlf.: 902 13 341

Med forbehold om endringer i programmet.

AKTIV er turgruppa for deg som er for gammel for DNT ung og for sprek til Seniorgruppen. Det er lagt opp til  kveldsturer på 2-3 timer i passe høyt tempo og lite pauser. Man skal bli svett på ryggen! Noen søndager tar vi en lengre tur på 5-7 timer i variert terreng, både på og utenfor sti.

PS
Vi følger DNTs vedtatte smittevernregler for aktiviteter, og da skal smittefaren være liten.
Smittevernplanen er helt i tråd med anbefalingene fra helsemyndighetene. Endrer myndighetene sine anbefalinger, kommer vi til å følge etter

Disse reglene gjelder >

Turledere: