AKTIV - 10 SØNDAGSTURER MED TRØKK

Fellestur, Fottur, #Aktiv
Tønsberg og Omegn Turistforening, Aktiv

Vårtur Ula - Kjerringvik, tur-retur

Vestfoldkysten er en perle, og kyststrekningen fra Ula til Kjerringvik er intet unntak.

Vi går mest mulig langs kysten til Kjerringvik. Det blir kupert, noe «klatring», fine svaberg, stier og rullesteiner, myke skogspartier, deilige sandstrender og gode utkikkspunkter. På tilbakeveien tar vi indre vei som hovedsakelig er grusveier og stier.

Turen tar fra 5 – 7 timer, så ta med godt med mat og drikke.

Avreise fra pendlerparkeringen på Sem (Aulerød) kl. 9:00 for samkjøring, eller direkte oppmøte i Ula kl. 9:45. (Gi beskjed ved påmelding.) Vi møtes i god tid (slik at vi er klare til å dra kl. 9:00), fyller opp private biler og kjører med færrest mulig biler til Ula dersom det er innenfor gjeldende smittevernregler. Vi spleiser på kjøreutgiftene.

Turen starter kl. 10.00 fra Ula havn.

Pris: 100 kr (150 kr for ikke-medlemmer) + kjøreutgifter.

Påmeldingsfrist: Tirsdag 13.04.2021. Opplys ved påmelding om du kan stille med bil, og hvor mange passasjerer du evt. har plass til. Dersom det blir færre enn 4 deltakere kan turen bli avlyst.

Velkommen med på tur!

Turleder: Siri Hauge Fevik, tlf.: 918 89 119

Med forbehold om endringer i programmet.

AKTIV er turgruppa for deg som er for gammel for DNT ung og for sprek til Seniorgruppen. Det er lagt opp til  kveldsturer på 2-3 timer i passe høyt tempo og lite pauser. Man skal bli svett på ryggen! Noen søndager tar vi en lengre tur på 5-7 timer i variert terreng, både på og utenfor sti.

PS
Vi følger DNTs vedtatte smittevernregler for aktiviteter, og da skal smittefaren være liten.
Smittevernplanen er helt i tråd med anbefalingene fra helsemyndighetene. Endrer myndighetene sine anbefalinger, kommer vi til å følge etter