AKTIV: Vintertelttur Blefjell 5.-7.mars 2021 - AVLYST

Voksne, Fjellsportinteresserte
Fellestur, Skitur, #Aktiv
Tønsberg og Omegn Turistforening, Aktiv
Dette arrangementet har allerede startet!

Turen er avlyst på grunn av smittevernrestriksjonene.

påmeldingsavgift vil bli refundert.

Nysgjerrig på vintertelting? Oppfrisking av gamle kunster? Erfaren, men ønsker turfølge? Da er dette turen for deg!  Vi pakker pulkene med telt og stæsj, tar på fjellskia og finner en fin leirplass fredag kveld. Det blir veiledning i vintertelting for de som ønsker det, samt tips for å holde varmen vinterstid. Bålfyring og leirliv blir en viktig del av turen. Lørdagen bryter vi leir og går en passe skitur før vi igjen slår leir. Du må være i normalt fysisk form og være vant med å gå på ski for å delta på denne turen.

Infomøte: Vi møtes onsdag 24.februar kl 18:30 (OBS - ny dato) for å gå gjennom utstyr, pakkeliste og tips om mat. TOT har to telt og flere pulker som kan leies. Førstemann til mølla. BUA (https://www.bua.io/) og Skattkammeret (https://kirkensbymisjon.no/skattkammeret/ ) har utstyr til utlån. Telt med stormmatter er å foretrekke. Et godt liggeunderlag er viktig for å isolere mot bakken. Har du ikke vintersovepose kan man bruke to soveposer inni hverandre.

Turen vil foregå med fjellski (+feller) og pulk.

Oppmøte: Nordstul, Blefjell, fredag 5. mars kl 18:00
Pris: 500 kr (700 kr ikke-medlem) - betales ved påmelding
Påmelding: på TOTs hjemmeside innen 15.februar
Turledere: Therese Backe Martiniussen (902 72 499), Live Firing Solheim (905 05 877) og Tom Martiniussen (959 28 399)

Minimum antall deltakere 3, maks 10.

Med forbehold om endringer i programmet.

TOT har: to vintertelt (snøplugger - nei), 3 transport- og 2 barnepulker, 2 pulk-sekker, gassbrennere, spader, vindsekker

Mer informasjon sendes til deltakerne før turen. Har du spørsmål, kontakt en av turlederne.

______________________________________________________________________________

AKTIV er turgruppa for deg som er for gammel for DNT ung og for sprek til Seniorgruppen. Det er lagt opp til  kveldsturer på 2-3 timer i passe høyt tempo og lite pauser. Man skal bli svett på ryggen! Noen søndager tar vi en lengre tur på 5-7 timer i variert terreng, både på og utenfor sti.

PS
Vi følger DNTs vedtatte smittevernregler for aktiviteter, og da skal smittefaren være liten.
Smittevernplanen er helt i tråd med anbefalingene fra helsemyndighetene. Endrer myndighetene sine anbefalinger, kommer vi til å følge etter

Disse reglene gjelder >

Turledere: