AKTIV: Kveldstur på truger Ryksåsen

23. februar kl. 18:00
Fellestur, , #Aktiv
Tønsberg og Omegn Turistforening, Aktiv
Dette arrangementet er over!

Oppsatt trugetur til Revetal utgår, og erstattes av trugetur til Ryksåsen.
Pga strenge koronarestriksjoner: Arrangementer/turer som samler deltakere fra flere kommuner utsettes/avlyses - er denne turen kun åpen for deltakere som er bosatt i Tønsberg kommune.

Her er info om turen til Ryksåsen:
Frammøte Shell på Svinevoll kl 18, se kartlink

Vi kjører videre i underkant av 10 minutter til Kleiva grendehus i Våle. Det er merka turløyper på kryss og tvers både over og under Ryksåsen, og vi tar sikte på å komme opp på både nordre og søndre toppen. Derfor blir det noe opp og ned, men ikke altfor slitsomt.  Vi er ute i drøyt 2 timer inkludert pause med noe å drikke/spise.

Det er lurt å ha staver med store trinser, og husk HODELYKT.

Truger kan lånes på TOT-kontoret og må hentes av den enkelte.

Velkommen på tur i nordre Våle!
Turleder Gro Eia, tlf. 994 53 519

Viktig koronarestriksjon:
På grunn av dagens smitterestriksjoner er denne turen kun for deltakere fra Tønsberg kommune. På turene må deltakerne holde god avstand, ikke møte opp med symptomer, samt følge turleders anmodninger. Om ikke kan turleder sende hjem den aktuelle deltaker.

________________________________________________

Trugeturene er på ca 2 – 2 ½ timer, og vi holder et tempo som gjør at du blir svett på ryggen. Ved snømangel vil turen likevel avholdes, enten flyttes eller avholdes til fots.
Følg med for oppdateringer og nærmere beskrivelse av turene; Fb: AKTIV, Tønsberg og Omegn Turistforening og på tot.dnt.no

Husk hodelykt og truger. Truger for bruk på arrangementer kan lånes av TOT. Avtales og hentes på TOT-kontoret på brygga. Det kan være en fordel med staver med stor trinse.

AKTIV er turgruppa for deg som er for gammel for DNT ung og for sprek til Seniorgruppen. Det er lagt opp til  kveldsturer på 2-3 timer i passe høyt tempo og lite pauser. Man skal bli svett på ryggen! Noen søndager tar vi en lengre tur på 5-7 timer i variert terreng, både på og utenfor sti.

Turleder:

• Gro Eia