AKTIV: Kveldstur på truger - AVLYST

11. mars kl. 18:00
Fellestur, , #Aktiv
Tønsberg og Omegn Turistforening, Aktiv

Turen må dessverre avlyses pga strengere koronarestriksjoner!

Torsdag 11. mars - Nykirke, Horten

Trugeturene er på ca 2 – 2 ½ timer, og vi holder et tempo som gjør at du blir svett på ryggen. Ved snømangel vil turen likevel avholdes, enten flyttes eller avholdes til fots.
Følg med for oppdateringer og nærmere beskrivelse av turene; Fb: AKTIV, Tønsberg og Omegn Turistforening og på tot.dnt.no

Husk hodelykt og truger. Truger for bruk på arrangementer kan lånes av TOT. Avtales og hentes på TOT-kontoret på brygga. Det kan være en fordel med staver med stor trinse.

AKTIV er turgruppa for deg som er for gammel for DNT ung og for sprek til Seniorgruppen. Det er lagt opp til  kveldsturer på 2-3 timer i passe høyt tempo og lite pauser. Man skal bli svett på ryggen! Noen søndager tar vi en lengre tur på 5-7 timer i variert terreng, både på og utenfor sti.

PS
Vi følger DNTs vedtatte smittevernregler for aktiviteter, og da skal smittefaren være liten.
Smittevernplanen er helt i tråd med anbefalingene fra helsemyndighetene. Endrer myndighetene sine anbefalinger, kommer vi til å følge etter

Disse reglene gjelder >