Kom deg ut - dagen: En vinterdag på Trollsvann

Vi inviterer til en nydelig naturdag ved Trollsvann med tur i skogen, natursti for barna med premier, bål og grilling. Dette er særlig godt egnet for barnefamilier og andre som er opptatt av DNT, lek og moro.

Her blir det informasjon om vårt lokale tilbud, salg av vafler, kaffe og saft ved hytta vår, muligheter for skileik, trugetesting, aking, lek og kos. Vi fyrer opp en rekke bål det blir mulig å varme seg på og tilberede en medbragt matbit.

.... og kanskje kommer Turbo en tur for dans og lek med barna...

Vi starter opp kl. 11.00 inne ved Trollsvannstua og holder på til 15.00.

Om du ikke vet hvor Trollsvann er>> 

Ta med venner og familie, eller kom alene og bli  med på en dag i friluft. 

NB: pga krav til eventuell smittesporing ønsker vi at alle skal melde seg på via rød knapp på høyre side. De som ikke er forhåndspåmeldt må vi registrere på stedet. Det er derfor til stor hjelp for våre frivillige om du melder på deg og familien på forhånd! :)

NB2: er du syk eller har symptomer må du holde deg hjemme denne dagen, eller legge turen et sted der ikke mange andre mennesker befinner seg. Vi oppfordrer også deltakerene for øvrig å holde alle nasjonale og lokale retningslinjer.

Kom deg ut - dagen: En vinterdag på Trollsvann

Vi inviterer til en nydelig naturdag ved Trollsvann med tur i skogen, natursti for barna med premier, bål og grilling. Dette er særlig godt egnet for barnefamilier og andre som ...

Kontaktinformasjon:

  • Tønsberg og Omegn Turistforening
  • Tlf. 33 31 58 26
  • E-post: tonsberg@dnt.no