Seniortur: Onsdagstur til ESSO-skogen NY DATO

Seniorer
Fellestur, Fottur, Seniorgruppa
Tønsberg og Omegn Turistforening, Seniorgruppa Tønsberg

Med forbehold om nye restriksjoner pga koronapandemien.

Onsdag 16.juni går turen til ESSO-skogen. Start og parkering ved Skallevold camping kl. 10.30.

Onsdagsturene er på 6-9 km. De går på stier og veier i nærområdet og i nabokommunene, godt organisert med lokalkjente turledere.
Alle er velkommen til å delta på turene våre. Ta med  mat og drikke.

Vi følger myndighetenes koronaforskrifter og DNTs vedtatte smittevernplan for aktiviteter, og da skal smittefaren være liten.
Dette medfører PÅMELDING også på seniorturene. Meld dere på her, eller ta kontakt med kontoret på 33 31 58 26.
Når det gjelder felleskjøring og oppmøte på Greveskogen - så blir det felleskjøring, men med 1 m avstand. Avreise kl. 10.00.

Forøvrig er smittevernplanen helt i tråd med anbefalingene fra helsemyndighetene. Endrer myndighetene sine anbefalinger, kommer vi til å følge etter.
Disse reglene gjelder nå >>

• Tønsberg og Omegn Turistforening