Avlyst Kveldstur Kajakk

Fellestur

Dato
15. juni kl. 18:00 - 21:30
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Padletur, Aktivitet Kajakk, Kveldsarrangement, Padle
Arrangører
DNT Tønsberg og Omegn, Aktiv
Dette arrangementet har allerede startet!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. Vi har dessverre blitt gjort oppmerksom på at arrangementforbud er innført i Færder denne uken etter svært mange nye tilfeller og vi er derfor nødt til å avlyse denne organiserte padleturen i kveld. 😔 Da får vi ønske alle en god sommer og håpe at verden er annerledes etter ferien.

Denne kvelden setter vi opp den avlyste turen fra Rosanes båthavn og vi padler gjennom kanalen i Tønsberg og ut til Munkholmen (Munkerekka).her tar vi en liten pause og fortsetter på andre siden av Vestfjorden og forbi brygga og tilbake til Rosanes.

‐--------------

Våre kveldsturer er åpne for alle, men det er et krav at du har HAV grunnkurs (våttkort) eller tilsvarende kunnskaper. Turene går i skjermet farvann og under trygg ledelse av en sertifisert turleder.

Startsted varierer og kan endres pga. vær, så følg med på siste oppdatert info på Facebook. https://www.facebook.com/groups/aktivpadling

Møt opp i god tid da alle må være ferdig rigget og klare til avreise kl. 18. Vi går i land et sted på veien, så ta gjerne med en matbit og noe varm drikke. 

 

Kontaktinformasjon: