Avlyst AVLYST: AKTIV: Hengekøyetur til Trollfoss

25. april kl. 11:00
Fellestur, Fottur, #Aktiv
Tønsberg og Omegn Turistforening, Aktiv
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. Denne turen er avlyst pga smittevernsrestriksjoner.

Lyst å prøve å sove i hengekøye? Eller er du allerede dreven i hengekøye soving, men har lyst til å bli med andre på tur?
Så bli med på hengekøyetur til Vestfolds høyste foss: Trollfoss.
Vi starter ved hovedveien så vi får oss en god gåtur opp til Trollfoss og lager oss en hengekøyecamp på toppen av fossen. Vi går en tur ned til selve fossen, er man frisk kan man ta badetøy med.

Du kan låne hengekøye av TOT, nevn dette i påmeldingen.

Søndag koser vi oss med frokost før vi pakker ned camp og tusler tilbake ned til parkeringa med forventet ankomst rundt kl 11.

Mat: Grunnet korona restriksjoner sørger alle for egen mat: Ta med niste til lørdag og frokost til søndag. Til aftensmat lager vi bål/grill. Det er også lurt å ta med thermos og snacks.

Oppmøte: Hovet mur rasteplass ved Steinsholt lørdag 24. april kl 10:00.
Pris: 200 kr (300 kr ikke-medlem) - betales ved påmelding.

Påmelding på TOTs hjemmeside innen 20. april.

Turledere: Nanna Boholm (461 14 647) og Live Firing Solheim (905 05 877)

Minimum antall deltakere 3, maks 10.

Vi tar værforbehold og avlyser turen dersom været blir for rufsete.

AKTIV er turgruppa for deg som er for gammel for DNT ung og for sprek til Seniorgruppen. Det er lagt opp til  kveldsturer på 2-3 timer i passe høyt tempo og lite pauser. Man skal bli svett på ryggen! Noen søndager tar vi en lengre tur på 5-7 timer i variert terreng, både på og utenfor sti.

PS
Vi følger DNTs vedtatte smittevernregler for aktiviteter, og da skal smittefaren være liten.
Smittevernplanen er helt i tråd med anbefalingene fra helsemyndighetene. Endrer myndighetene sine anbefalinger, kommer vi til å følge etter

Turledere:

• Nanna Boholm