Båttur med Saga Oseberg (10-13 år)

Fellestur

Dato
14. august kl. 11:30 - 15:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Arrangører
Barnas Turlag Tønsberg, Barnas Turlag Andebu , Barnas Turlag Nøtterøy , DNT Tønsberg og Omegn
Turområde
Oslofjorden (se kart)
Dette arrangementet er over!

Barnas Turlag Tønsberg og Omegn inviterer til rotur med vikingskipet Saga Oseberg!

Denne turen er for de største barna, 10-13 år, fordi båten skal ros med hjelp av barn og foreldre. Én forelder per barn meldes på for å sikre at vi har nok kraft ombord til å sikre fremdrift. 

Vi får ha båten i 2 timer og skal ro en runde som baseres på vær og vind. I tillegg til å ro, ha det kjekt og kose oss på sjøen skal vi ha noe fokus på sjøvett og hvordan vi ter oss ombord i en båt. 

Oppmøte er 1130 - en DNT-turleder i rød vest møter dere utenfor Quality hotel der hvor vikingskipet ligger til kai lengst sør på brygga i Tønsberg. Da er vi på vannet i overkant av to timer. Vi legger opp til felles bålgrilling, bading og mat når vi kommer i land. Ta med egen mat - også kan det være at vi stiller med en liten overraskelse til barna i tillegg. 

Dette er en sjelden opplevelse - og ved hjelp av midler til barn og unge, samt tildeling fra Sjøfartsdirektoratet kan vi tilby denne turen til en mye lavere kost enn markedspris. 1 voksen + 1 barn får prisen 500 kroner. 

Båttur med Saga Oseberg (10-13 år)

Barnas Turlag Tønsberg og Omegn inviterer til rotur med vikingskipet Saga Oseberg! Denne turen er for de største barna, 10-13 år, fordi båten skal ros med hjelp av barn og ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Svenn Salvesen