Hengekøye, bål og kos på Karlsvika (16-30 år)

1. mai kl. 18:00
2. mai kl. 12:00
Voksne, Ungdom
DNT ung Tønsberg, Tønsberg og Omegn Turistforening
Oslofjorden (se kart)

Denne våren har hvert preget av at det meste har vært nedstengt, og vi har blitt oppfordret til å unngå unødvendige fritidsreiser. Her er turen som viser et lite eksempel av hva nærområdene våre har å by på, og er en tur med fokus på kos, hygge og det sosiale!

Vi møtes på parkeringen ved Karlsvika friareal 1. mai kl. 18, og går en tur i Essoskogen på flotte stier i skogen og nær sjøkanten. Vi finner oss et sted å henge opp hengekøyer (mulighet for telt hvis ønskelig), hvor vi trygt kan fyre opp bål, og få en hyggelig kveld med kakao, snacks, flott utsikt over havet med solnedgang. For badeglade deltagere er der det også mulighet for bading. Søndag blir det frokost ved bålet, nedrigging av leir og en kort tur til parkeringen ca. kl 12. De som ønsker kan selvfølgelig bli igjen for å henge på stranda.

Praktisk informasjon:

• Dato: 1-2.mai
  • Oppmøte: Parkering Karlsvik friareal (skiltet rett før ankomst skallevold) 1. mai kl. 1800
  • Hjemreise: 2. mai \ca. kl. 1200

Liste over anbefalt utstyr. Alt vil ikke være et must, men se på dette som en pekepinn.

I Mai er det fortsatt kaldt om natta, så ta med godt med varme klær. Man kan låne utstyr både på Skattekammeret (Farmannsveien 3, 3111 Tønsberg) og på DNT-kontoret. DNT har hengekøyer til utlån, gi beskjed ved påmelding om du vil låne.

• Klær etter værforhold
  • Varm genser
  • Votter og lue
  • Buff/skjerf
  • Ullsokker
  • Ytterjakke som tåler litt vær
  • Undertøy og toalettartikler som er nødvendige
  • Sovepose
  • Liggeunderlag
  • Hengekøye (hvis du har)
  • God sekk og gode sko
  • Drikkeflaske
  • Mat til kvelds og Frokost
  • Snacks

Deltakerne må ha med hånddesinfiseringsmiddel til egen bruk. Deltakere må selv ta ansvar for å overholde god avstand til hverandre og ellers ta hensyn slik at det er god plass. Vi er godt informert om tiltakene og vil hjelpe dere å få en tur som i hovedsak er preget av turopplevelsene i en romslig og sikker atmosfære og ikke Covid 19.

Om du lurer på noe er det bare å ta kontakt:

Håper du vil bli med på tur med oss! Hilsen turlederne Anders Pettersen og Eivind Skredegård Fogstad.

Anders: 40289571

Eivind: 91710050

Påmeldingsfrist: 26.april.

Hengekøye, bål og kos på Karlsvika (16-30 år)