Fullmånetur til Vetan i Andebu (16-30 år) 

Fellestur

Dato
30. april kl. 18:00 - 21:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Ungdom
Arrangører
DNT ung Tønsberg, Tønsberg og Omegn Turistforening
Turområde
Vestfold, Skrim og Luksefjell (se kart)

Oppmøte: Andebu bibliotek 30.april kl18  
Påmelding: Gratis for alle, vi ønsker påmelding for å ha deltakerliste mtp smittevern. Kan du ikke delta gir du beskjed til turleder.  
Ta med: egen bålmat etter ønske, sitteunderlag, varme klær og hodelykt hvis du har.  
 
Våren er i anmarsj, og hva er vel hyggeligere enn å nyte dette rundt et bål opplyst av månen?  
Hvis fullmånekalenderen stemmer, og været er på vår side er det den 30.april fullmåne. I den anledning synes vi det hadde vært trivelig å tilbringe fredagskvelden sammen med DEG. Vi tenker å pakke sekkene og rusle opp til Vetan i Andebu som ligger 180 moh. Det er ca 2 km opp til toppen, og veien går delvis på skogsbilvei og delvis på sti. På toppen fyrer vi opp bål og hygger oss noen timer. Det er også et utsiktstårn på toppen hvor man kan beskue de omkringliggende områdene. 
 
Vi henstiller alle til å følge myndighetenes anbefalinger når det kommer til smittevern. Har du symptomer på Covid-19 på turdagen, ber vi deg ikke delta av hensyn til de andre deltakerne. 

Fullmånetur til Vetan i Andebu (16-30 år) 

Oppmøte: Andebu bibliotek 30.april kl18   Påmelding: Gratis for alle, vi ønsker påmelding for å ha deltakerliste mtp smittevern. Kan du ikke delta gir du beskjed til turleder.   Ta med: egen bålmat etter ønske, sitteunderlag, varme klær og hodelykt hvis ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Oda Sibille Mørk Moen