Årsmøte 2021

6. mai kl. 18:00
Arrangement, Medlemsmøte, Digitaltårsmøte
Tønsberg og Omegn Turistforening
Dette arrangementet er over!

Gjeldende smittevernsregler gjør det umulig å legge til rette for et åpent, fysisk årsmøte for alle som ønsker å delta. Små samlinger er foreløpig lov, men vi vil ikke være i en situasjon hvor vi må stoppe folk i døra for  å nekte adgang.

Derfor inviterer vi til et digitalt årsmøte for 2021 i Tønsberg og Omegn Turistforening. Møtet vil skje 6. mai klokken 1800 - 2000.

Vi har valgt den digitale plattformen Teams som sted å gjennomføre møtet. Alle som ønsker å delta må melde seg på via rød knapp til høyre. Her må du skrive inn info og trykke deg videre noen ganger. Du er ikke påmeldt før det står "takk for din påmelding", og du får en bekreftelsesmail.

Husk å dobbeltsjekke om du har betalt medlemsskap for 2021. Kun betalte medlemmer har stemmerett - og vi kryssjekker avstemming mot medlemsnummer. Det betyr at du også må ha med medlemsnummer til avstemningssaker.

Stemmegivning vil skje via Microsoft Forms. Når vi kommer til den aktuelle saken i møtet vil en link bli publisert i møtechaten, og inne i linken får du mulighet til å avgi stemme.

DOKUMENTER:

Dagsorden

Årsmelding 2020

Regnskap 2020

Budsjett 2021

Sakgrunnlag 3a: Navneendring

Saksgrunnlag 3b

Valgkomitéens innstilling - avhengig av vedtekstendringene gjelder et av undernevnte alternativ

• Tønsberg og Omegn Turistforening
  • Tlf. 33 31 58 26