Trilletur i Tønsberg, kyststien Ilene - Bystranda

Fellestur

Dato
24. juni kl. 11:00 - 13:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer for
Alle
Arrangører
Barnas Turlag Tønsberg, DNT Tønsberg og Omegn
Dette arrangementet er over!

Praktisk for denne turen

Oppmøte klokken 1100 på parkeringen på Ilene.

Vi går kyststien gjennom fuglereservatet, og følger kyststien inn bak Korten mot Nordbyen og Bystranda. På Bystranda kommer en fra administrasjonen med kaffe og en kakebit til hele gruppa, og forteller litt om Barnas Turlag og trilleturene. Etter en pause med kaffe og kos går ferden samme vei tilbake til bilene. Ferdig ca. kl 13. Turen er ca. 3 km lang hver vei.

Generelt om tilbudet

Bli med trillegruppa i DNT Tønsberg og Omegn! Turene passer for foreldre som er hjemme i permisjon eller andre med små barn som sitter i vogn. Vogna bør tåle bittelitt terreng, men vi prøver å holde oss på steder hvor det er lett å trille og som også har innslag av nære naturopplevelser. Det går mye i grusveier og brede, fine stier. Hjelp oss med å spre budskapet til fler foreldre! :) Alle turene er gratis for alle å være med på, og ledes av frivillige turledere.Turene vil i hovedsak være steder nært Tønsberg by, og kan variere noe. De vil vare i ca. 1,5-2 time inkl. pause. Ta gjerne med en sitteplate og noe å bite i eller kaffe/kakao til pausen :) 

Alle som skal være med på trilletur må meldes på pga. smittesporing. Det er også mulig med registrering/påmelding ved oppmøte, men det letter arbeidet for våre turledere om du melder deg på på forhånd via rød knapp til høyre. NB: du må trykke "videre" noen ganger før det kommer en bekreftelse i påmeldingen.
 

Bor du i Færder, Stokke eller Andebu? Vi ser etter mulighet for å starte tilsvarende gruppe flere steder - så ta gjerne kontakt med tonsberg@dnt.no eller prat med våre turledere ved interesse,

Kontaktinformasjon: