Trilletur i Andebu: Sti for øyet

Fellestur

Dato
22. juli kl. 11:00 - 13:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer for
Alle
Arrangører
Barnas Turlag Andebu, Barnas Turlag Tønsberg , DNT Tønsberg og Omegn , Andebu Frivilligsentral
Turområde
Vestfold, Skrim og Luksefjell (se kart)
Dette arrangementet er over!

Praktisk for denne turen

Oppmøte klokken 1100 på Sti for Øyet på Fossnes.

Vi går en runde i de flotte turløypene på Sti for Øye. Turen er forholdsviskort, og masse muligheter for skygge i den stekende varmen. Området som heter Sti for Øye har ulike kunstinnstalasjoner langs løypa, og et skikkelig utkikkstårn på toppen av det hele! Og vi tar en god pause til kaffe og en matbit for store og små (ta med selv). Pausen skjer på en plass med litt gress e.l. hvor barna kan surre litt på bakken om de vil. Vi er ferdig ca. kl 1300.

Turleder: Michelle Vermelid, 988 84 186

Si ifra til turleder om du er påmeldt og ikke skulle dukke opp eller er forsinket.

 

Generelt om tilbudet

Bli med trillegruppa i DNT Tønsberg og Omegn! Turene passer for foreldre som er hjemme i permisjon eller andre med små barn som sitter i vogn. Vogna bør tåle bittelitt terreng, men vi prøver å holde oss på steder hvor det er lett å trille og som også har innslag av nære naturopplevelser. Det går mye i grusveier og brede, fine stier. Hjelp oss med å spre budskapet til fler foreldre! :) Alle turene er gratis for alle å være med på, og ledes av frivillige turledere.Turene vil i hovedsak være steder nært Tønsberg by, og kan variere noe. De vil vare i ca. 1,5-2 time inkl. pause. Ta gjerne med en sitteplate og noe å bite i eller kaffe/kakao til pausen :) 

Alle som skal være med på trilletur må meldes på pga. smittesporing. Det er også mulig med registrering/påmelding ved oppmøte, men det letter arbeidet for våre turledere om du melder deg på på forhånd via rød knapp til høyre. NB: du må trykke "videre" noen ganger før det kommer en bekreftelse i påmeldingen.
 

Bor du i Færder, Stokke eller Andebu? Vi ser etter mulighet for å starte tilsvarende gruppe flere steder - så ta gjerne kontakt med tonsberg@dnt.no eller prat med våre turledere ved interesse,

Trilletur i Andebu: Sti for øyet

Praktisk for denne turen Oppmøte klokken 1100 på Sti for Øyet på Fossnes. Vi går en runde i de flotte turløypene på Sti for Øye. Turen er forholdsviskort, og masse muligheter ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Michelle Vermelid