Trilletur i Tønsberg, kyststien Ilene - Bystranda

Fellestur

Dato
23. september kl. 11:00 - 13:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer for
Alle
Turtyper
Fellestur, Fottur, Trilletur
Arrangører
Barnas Turlag Tønsberg, DNT Tønsberg og Omegn
Dette arrangementet er over!

Praktisk for denne turen

Oppmøte klokken 1100 på parkeringen på Ilene.

Vi går kyststien gjennom fuglereservatet, og følger kyststien inn bak Korten mot Nordbyen og Bystranda. Etter en pause med kaffe (?), ta isåfall med termos, og kos går ferden samme vei tilbake til bilene. Ferdig ca. kl 13. Turen er ca. 3 km lang hver vei.

Er du påmeldt, og blitt forsinket eller ikke kan dukke opp? Gi en lyd til turleder Mats Kneppen på 97173497.

Generelt om tilbudet

Bli med trillegruppa i DNT Tønsberg og Omegn! Turene passer for foreldre som er hjemme i permisjon eller andre med små barn som sitter i vogn. Vogna bør tåle bittelitt terreng, men vi prøver å holde oss på steder hvor det er lett å trille og som også har innslag av nære naturopplevelser. Det går mye i grusveier og brede, fine stier. Hjelp oss med å spre budskapet til fler foreldre! :) Alle turene er gratis for alle å være med på, og ledes av frivillige turledere.Turene vil i hovedsak være steder nært Tønsberg by, og kan variere noe. De vil vare i ca. 1,5-2 time inkl. pause. Ta gjerne med en sitteplate og noe å bite i eller kaffe/kakao til pausen :) 

Alle som skal være med på trilletur må meldes på pga. smittesporing. Det er også mulig med registrering/påmelding ved oppmøte, men det letter arbeidet for våre turledere om du melder deg på på forhånd via rød knapp til høyre. NB: du må trykke "videre" noen ganger før det kommer en bekreftelse i påmeldingen.
 

Bor du i Færder, Stokke eller Andebu? Vi ser etter mulighet for å starte tilsvarende gruppe flere steder - så ta gjerne kontakt med tonsberg@dnt.no eller prat med våre turledere ved interesse,

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Mats Kneppen