Topptaukort kurs

Kurs, Klatrekurs, Topptaukurs, Sikring
DNT Tønsberg og Omegn, DNT Fjellsport Tønsberg og Omegn
Oslofjorden (se kart)

Sted: Messehall A, Tønsberg. På messeområdet ved Frodåsen.
Parkering: Ved parkseringsplassen på messeområdet.

PS: max 4 deltakere på dette kurset

Pris: 450,- for medlemmer av DNT, 900,- for de som ikke er medlemmer av DNT
Prisen dekker lån av nødvendig utstyr og instruktør
Betalingen skjer ved påmelding og følges opp i henhold til gjeldende vilkår.

Alder: Aldersgrense er 16 år. (kan gi ungdomskort ned til 13år med foresattes godkjenning)

For å få et sikringskort anbefaler vi at man:

• Først tar og får godkjent kurs (Vi gir bevis for dette. Da får du sikre en tid fremmover hos oss)
  • Praktiserer kunnskapen fra kurset noen dager (du kommer på klatredagene hos oss og praktiserer kunnskapen)
  • Tar en topptaukort prøve (du avtaler en eksamen med en instruktør, og viser oss det du kan. Vi avgjør ut fra det om du får kortet. Les kriteriene nederst på siden) Dette er da et kursbevis (kort) som er bevis for kunnskap, og kan brukes i andre klubber også.

Vi har mange som ønsker kurs, dersom du vil melde deg av igjen må dette gjøres så fort som mulig. Da kan en på ventelistene få tilbud.

Ønsker du å lese om sikringskort og kravene vi stiller for å utstede kortene, kan du lese litt her: http://www.klatring.no/Utdanning/NKFsinekort/tabid/7077/Default.aspx

Topptaukort kurs

Dette er topptau sikringskurs: Du lærer å sikre en klatrer med tau som er hengt opp via et feste i toppen av veggen/fjellet. Sted: Messehall A, Tønsberg. På messeområdet ved Frodåsen. ...

Turleder:

• Tomas Berg