Alpakkavandring ved Verdens Ende (13-16 år)

21. september kl. 17:00 - 20:00
Fellestur, Fottur, 13-16
DNT ung Tønsberg, DNT Tønsberg og Omegn
Oslofjorden (se kart)

I DNT ung 13-16 drar ungdommen på turer uten foreldrene sine. Én til to voksne turledere leder turene og legger til rette for at ungdommen skal få gjøre stort sett akkurat det de har lyst til - å ha det kjekt sammen!

Om du er glad i dyr er dette virkelig turen for deg. 21. september får vi med oss (hold dere fast) 3 alpakkaer på tur! Vi går tur i området ved Verdens Ende med utsikt rett ut i Skagerakk og havgapet. (dette er ikke turen for deg med mye allergi mot hester og andre gårdsdyr..)

Oppmøte klokken 1700 på parkeringa til Verdens Ende. Ferdig samme sted kl. 20.

Etter alpakkaturen går vi en tur i besøkssenteret på Verdens Ende, og om været er godt får vi kanskje tid til et kveldsbad før hjemtur. Bli med å nyte en sommerkveld på Verdens Ende med oss :)

Pris medlem: 100,-

Pris ikke-medlem: 200,-

Om prisen er grunnen til at du ikke har anledning til å melde deg på ber vi deg sende en mail til mats.kneppen@dnt.no med spørsmål om gratis påmelding.

Alpakkavandring ved Verdens Ende (13-16 år)

Turleder:

• Bente Bugge Erlingsen