Avlyst - På skjulte stier og hemmelige perler - langs ryggen av Veggefjell, Horten

24. oktober kl. 10:00 - 15:00
Fellestur, Fottur, Topptur, Dnt26-45, Socialt
DNT 26-45 Tønsberg og Horten, DNT Tønsberg og Omegn , DNT Vestfold
Dette arrangementet er over!

Grunnet for få påmeldinger må vi desværre avlyse turen.

Høsten er godt i gang, og DNT 26-45 tar turen på skjulte stier langs ryggen av Veggefjell! Dette er en tur som byr på fantastisk utsikt over Horten og Oslofjorden i sin fine høstdrakt.

Vi møter opp på Falkensten (parkeringsplass her 59.441332, 10.433394 eller her 59.441716, 10.431913). Så starter vi en rolig rusletur langs gang- og sykkelveien på Falkenstensveien i ca. 20-30min, før vi tar av inn i det skjulte og oppover mot starten av veggefjell. Målet er den flotte utsikten på «høyde 113» / Slettefjell, men selvfølgelig også de skjulte perlene på veien.

Turen er på ca. 8km i varierende terreng. Vi beregner ca 5 timer inkl pauser. Det anbefales gode tursko med godt feste da det kan være glatt i noen partier. Husk å ta med mat og drikke for når vi tar rastepauser.

Turen er for deg som er mellem 26-45 år, men aldersgrænserne er ikke mejslet i stål, så er du akkurat udenfor men føler at du passer bra inn i aldersgruppen likevel er det bare å bli med.

Deltakelse koster 50 kr for medlemmer og 75 kr for ikke-medlemmer og deltageravgiften oppkreves i etterkant.

Kan du tilby at noen sitter på med deg eller trenger du å sitte på med noen, da bedes du angi det i påmeldingen. Men som utgangspunkt står man selv for transport til stedet for turstart.

Håper å se deg på tur med oss!

Covid-19:

Flere råd og regler som vi har fulgt til nå har heldigvis falt bort. De generelle smittevernrådene for våre aktiviteter som fortsatt gjelder er:

• Hold deg hjemme dersom du føler deg syk.
  • Fortsett å vaske hender grundig. Har du ikke tilgang på varmt vann og såpe benytt håndsprit.
  • Bruk papirlommetørkle. Har du ikke tilgang på dette er det best å hoste i albuekroken.

Turledere:

• Anders Sundsdal