Avlyst Friluftsskole vinter (10-13 år)

Arrangement

Fra dato
21. februar kl. 09:00
Til dato
23. februar kl. 15:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Arrangører
DNT Vestfold, Barnas Turlag Andebu , Barnas Turlag Nøtterøy , Barnas Turlag Tønsberg , DNT Tønsberg og Omegn
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. For få deltagere.

NB: denne turen er billigere hvis barnet er DNT-medlem. Se mer om medlemsskap her: https://tot.dnt.no/medlemskap/

Friluftsskolen er for deg som går i 5.-7.klasse. På denne skolen skal vi ikke bruke bøker eller pc - vi skal være mye ute og vi skal lære å bruke kniv som et redskap, ferdes på ski og lage bål. Du blir kjent med mange andre på samme alder som deg. Det er kun noen få som kjenner hverandre fra før. Men vi kan garantere at du kommer til å bli fort kjent med alle sammen. Vi har erfarne og trygge ledere som har fokus på at alle barn får et godt møte med friluftsliv og friluftsskolen, samtidig som de lærer om friluftslivet.

Dato 21.-23 februar (mandag-onsdag i vinterferien).

Vi gjennomfører 3 dager med friluftsskole i vinterferien. Vi skal ake, gå på ski, lære om kart, bål og mange andre ting! Det er lite snø nå, men skiløypene på Storås er fortsatt gode. Hvis det ikke er snø nok til å ake, så har vi alternative aktiviteter klare. 

PROGRAM

Mandag: 

Oppmøte kl 0900 på Karlsvika i Tønsberg. https://goo.gl/maps/XKm3xMURM5gzGfsD8
Møt opp med klær til å være ute hele dagen, og skift i sekken. Matpakke og drikke må og være med. Ski trengs ikke denne dagen. Fokuset på mandagen blir å bli kjent, ha det gøy, orientering, tur og morsomme aktiviteter som bygger laget/gruppa. Det er rom for å varme maten på bålet.

Hvis det er nok snø anbefales det å ta med rumpeakebrett.

Tirsdag:

Oppmøte kl 0900 på Storås i Stokke. https://goo.gl/maps/GTC1V9BpG7maiBa39

Dagen går til skiteknikk, skilek, tur, bålmaking og aking og multisportkonkurranse. 

Ha med klær til å være ute hele dagen, og matpakke. Det er rom for å varme maten på bålet. Pakk i liten sekk som kan tas med på tur. Helst også en varm jakke til å sitte stille i.

Onsdag:

Vi møtes på Storås 0900 også i dag. I dag planlegger vi en noe lengre tur på ski og skal lære om allemannsretten underveis. Vi går deretter tilbake til gapahuken hvor vi lager felles mat. Det blir også god tid til leker og aking. Ta med varme klær, pakk gjerne i liten sekk som kan tas med på tur. Helst også en varm jakke til å sitte stille i.

Trenger dere å låne noe utstyr, ski eller bekledning? Skattkammeret Tønsberg har åpent torsdag 15-18 i nye lokaler i gamle Meyer fargehandel. Halfdan Wilhelmsen alle 1. https://goo.gl/maps/kMKGJdttxZFUeNHz9 Her finnes alt man trenger! 😄

Utstyret kan bookes på forhånd her, så kan man komme raskt innom og hente det man skal ha.

https://www.bua.io/skattkammer-tonsberg/utstyr

NB: Det er ingen anledning til deltakelse for personer som er smittet av korona.

 

Kontaktinformasjon: