Åpent infomøte om frivillighet i DNT Tønsberg og Omegn

Dette arrangementet er over!

Velkommen til oss! 

Tirsdag 1. mars 1730-2000 arrangerer DNT Tønsberg og Omegn en åpen samling for alle som er nysgjerrige i å bidra i DNT Tønsberg og Omegn. Samlingen skjer på Tollboden på brygga i Tønsberg, og det blir servert enkel middag, kaffe og en kakebit.

Vi er er stor forening som er bygd på frivillighet. Mengder av frivillige legger allerede ned over 10 000 timer i året - og vi trenger mer hjelp, og har mange flere oppgaver å løse! 

Som frivillig hos oss er du viktig, gjør en forskjell for mange, og tar del i noe sosialt, hyggelig og flott. Oppgavene er like mange som de er varierte, og man kan bidra med ting man selv ønsker og ting man føler at man får til. Vår ambisjon er at det skal være givende og morsomt å være frivillig i DNT Tønsberg og Omegn. 

Meld deg på via rød knapp til høyre så vi har kontroll på antallet gjester denne kvelden. Frist for påmelding er tirsdag 22. februar, men jo før, jo bedre.

Program for "Åpent infomøte"

  • 1730 - velkommen og kort info
  • 1745 - enkel middag
  • 1815 - presentasjon av foreningen og oppgaver
  • 1845 - oppdeling i småstasjoner med mer konkret info for hver av gruppene

DNT Tønsberg og Omegn gjør en mengde oppgaver for natur og friliftsliv i Tønsberg, Færder, Stokke, Andebu og på Skrim. Vi rydder, merker og skilter løyper, lager turforslag, driver med naturvern og politiskpåvirkning, arrangerer turer og aktviteter for alle aldersgrupper, styrearbeid, administrative oppgaver, har store arrangementer og mye mye mer.

Les mer i denne linken om å være frivillig, og hvilke oppgaver det er mulig å ta fatt i hos oss. 

Om du er interessert, men av en eller annen grunn ikke har mulighet denne dagen kan du melde din interesse her.

Covid-19:  

Flere råd og regler som vi har fulgt til nå har heldigvis falt bort. De generelle smittevernrådene for våre aktiviteter som fortsatt gjelder er:  

  • Hold deg hjemme dersom du føler deg syk. 

  • Fortsett å vaske hender grundig. Har du ikke tilgang på varmt vann og såpe benytt håndsprit. 

  • Bruk papirlommetørkle. Har du ikke tilgang på dette er det best å hoste i albuekroken. 

  • 1 m avstand til andre deltakere 

Kontaktinformasjon: