Vår DNT-dag - en bynær søndagstur med aktiviteter for de små

22. mai kl. 11:00 - 14:00
Arrangement, Festival, Vårdag
DNT Tønsberg og Omegn, Barnas Turlag Tønsberg

Søndag 22. mai arrangerer DNT Tønsberg og Omegn en festdag ute i vårt aller mest bynære friluftsområde, nemlig Slottsfjellhøyden!

Legg søndagsturen til Slottsfjellet, og møt DNT Tønsberg og Omegn på sitt beste :D

Vi inviterer til en rekke aktiviteter for barn og barnefamilier. Det blir utdelt aktivitetskort hvor barna går rundt og prøver ulike stasjoner - og i etterkant blir det uttrekt fine premier til heldige vinnere :)

Og - her blir det en seremoni og takk til de frivillige, stand fra foreningen, aktiviteter for barna, maskoten Turbo durer rundt, Tønsberg Orienteringsklubb lager en o-løype med poster for de som vil prøve seg, og vi river i en morsom runde live-musikk spesielt egnet for barna!

Velkommen til en fantastisk vårdag i de beste omgivelser. Nevnte vi muligheter for kaffe og saft?? Ta med hele storfamilien og legg søndagsturen hit!