Nærtur i Færder - På Tjøme

5. juni kl. 11:00
DNT Tønsberg og Omegn, Færder kommune
Dette arrangementet er over!

Søndag 5. juni kl. 11:00 arrangeres 7. etappe av Nærturstafetten i Færder.

På denne etappen tar turgruppa Søndagstur Tjøme oss med på tur. Vi møtes ved Fokus Treningssenter, Haugsjordet 7 kl. 11:00. Fra Tjøme sentrum kjører du Østveien og finner oppmøtestedet ved avkjøringen til Hulebakk.
Kartlenke: Haugsjordet 7

Vi går en rute fra sentrum, gjennom skogen og ned til havet på østsiden av Tjøme. Turen er ca 6 km lang og vil gå på stier og i litt ulent terreng.

Pakk sekken med mat og drikke. Det vil bli mulighet for bad om man ønsker.

Du finner mer info om turen her (facebooksiden til Søndagstur Tjøme).

Tips til turen
Turen egner seg ikke for barnevogn.

Nærturstafetten
Turer til fots er den vanligste fysiske aktiviteten i alle aldersgrupper, og det er også den aktiviteten flest oppgir at de kunne tenke seg å gjøre mer av. I Frivillighetens år 2022 samarbeider mange lokale lag og foreninger med initiativtakerne; Den Norske TuristforeningNorsk friluftslivTorød krets vel, Mellem-Bolærnes Venner og Søndagstur Tjøme mot et felles mål: Å motivere Færderfolk til å gå sammen på tur i nærmiljøet.

Les mer om Nærturstafetten her.

• DNT Tønsberg og Omegn
  • Tlf. 33 31 58 26 (Tursenteret)
  • E-post: tonsberg@dnt.no

Turleder: